Η Αντριάνα Λίμα είναι το κορμί του beachwear της Calzedonia


Η Αντριάνα Λίμα είναι το κορμί του beachwear της Calzedonia

Τα πιο σέξι μαγιό του καλοκαιριού φορεμένα από την κατάλληλη γυναίκα.  

To top model από τη Βραζιλία, η Adriana Lima, είναι το νέο πρόσωπο και "bikini body" στη τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Calzedonia, Summer 2016. Η Adriana και το μοναδικό σοφιστικέ και sexy στυλ της με τα must have beachwear trends της Calzedonia απαθανατίστηκαν από τον φακό του Russell James στη Νέα Υόρκη.
  
Παίρνοντας τη σκυτάλη από τις Sara Sampaio, Cameron Russell και Gisele Bündchen, η Adriana Lima ανήκει πλέον στην crème de la crème των top models που συνδέονται με τη διαφήμιση και προβολή του brand.  

Adriana Francesca Lima
Supermodel και ηθοποιός από τη Βραζιλία, γεννημένη στις 12 Ιουνίου 1981. Η καριέρα της ξεκίνησε εντελώς συμπτωματικά ενώ συνόδευε μία φίλη της σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Στα 15 της κέρδισε τον τίτλο Brazil' s "Ford Supermodel". Τρία χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και δούλεψε με μεγάλα περιοδικά μόδας όπως Vogue, Marie Claire, Elle, Harper's Bazaar, Esquire και GQ.

Τα τελευταία χρόνια έχει περπατήσει για μερικούς από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές όπως Vera Wang, Versace, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Christian Dior, Christian Lacroix, Louis Vuitton, Prada, Givenchy and Marc Jacobs.

Είχε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με καταξιωμένους φωτογράφους μεταξύ των οποίων οι Mario Testino, Russell James, Steve McCurry και Steven Meisel.

Μιλάει 4 γλώσσες: Πορτογαλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Όταν τη ρωτούν για το τέλειο σώμα της η απάντησή της είναι πως το χρωστάει στα boxing workouts.


 

Tags calzedonia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6055 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4334 s // Total time: 3.0390 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X