Aγώνας μέχρι τελικής πτώσεως μεταξύ "Show και Αβλαβές" και κυβέρνησης


Aγώνας μέχρι τελικής πτώσεως μεταξύ "Show και Αβλαβές" και κυβέρνησης

Πλούσιο φωτορπορταζ

Οι συντελεστές της πιο  πετυχημένης σατιρικής εκπομπής της κυπριακής τηλεόρασης,  "Show & Αβλαβές" που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στο ΣΙΓΜΑ, αναμετρήθηκαν το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με μέλη της κυπριακής κυβέρνηση στο γήπεδο του Κεραυνού Στροβόλου. Η ομάδα του Λούη Πατσαλίδη και η ομάδα του Κυβερνητικού εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη τα έδωσαν όλα με τους θεατές να τους αποθεώνουν και τον αγώνα να λήγει με σκορ 43-40 υπερ της ομάδας της κυβέρνησης που πανηγύρισαν δεόντων της νίκη τους.  Η ομάδα του Λούη Πατσαλίδη αποτελείτο μεταξύ άλλων από τους Χρύσανθο Τσουρούλλη, Ζαχαρία Φιλιππίδη, Γιώργο Καραπατάκη, Τεύκρο Νεοκλέους, Θεοδόση Μιχαήλ και Ξεροτήανα Πάφου ενώ η ομάδα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη που αποτελείτο μεταξύ άλλων από τους Υπουργό Παιδείας, Υπουργό Ενέργειας, Υπουργό Συγκοινωνιών και άτομα της προεδρικής φρουράς. Χρέη γιατρού του γηπέδου εκτελούσε ο Υπ. Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πάρις Παπαέλληνας, πρόεδρος του Κεραυνού Στροβόλου στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων του Κεραυνού Στροβόλου και τα συνολικά έσοδα από τις εισφορές των παρευρισκόμενων που ανήλθαν στις 7000 θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο πλαίσιο  41ης Πορείας Χριστοδούλας.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης που ζήτησε ένα τίμιο αγώνα μακριά από ρουσφέτια ενώ έκανε και το τζάμπολ

.Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην πιο πάνω gallery: 
 

Tags λούης πατσαλίδης, show και αβλαβες, διασημοι, gossip, αγωνας μπασκετ, φιλανθρωπια, Νίκος Αναστασιάδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5345 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4921 s // Total time: 3.0266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X