Αναμένονται συλλήψεις για το σκάνδαλο των πινακίδων


Αναμένονται συλλήψεις για το σκάνδαλο των πινακίδων

Εντός της βδομάδας ολοκληρώνεται η έρευνα των ανακριτών σε σχέση με το νέο σκάνδαλο που έφερε στη δημοσιότητα το \"Sigma\" και αφορά πινακίδες στο Δήμο Πάφου και αναμένονται συλλήψεις.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, κάποιοι έκαναν εικονικά τιμολόγια για ταμπέλες που δεν δόθηκαν ποτέ στο Δήμο που απώλεσε πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ από τη συγκεκριμένη απάτη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma "Πρωτοσέλιδο" ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα καταχωρηθεί στο δικαστήριο η υπόθεση που θα περιλαμβάνει κατάλογο υπόπτων.  

Μετά την καταγγελία που έγινε, οι αρχές προχώρησαν σε διερεύνηση της υπόθεσης, τόνισε στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" του Sigma ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου Νίκος Τσαππής.  Σύμφωνα με τον ίδιο, λήφθησαν καταθέσεις από πρώην και νυν υπαλλήλους του δήμου Πάφου και μερικοί από αυτούς θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η απάτη

Σύμφωνα με τη διερεύνηση της υπόθεσης, έχουν χαθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ύποπτες και υπόγειες διαδρομές χρημάτων. Υλικά οδοσήμανσης, που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, βρέθηκαν σε τιμολόγια. Πινακίδες σε στάσεις λεωφορείων, που έγιναν από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, πληρώθηκαν, τελικά, από τον Δήμο Πάφου.

Σύμφωνα με τις έρευνες, πινακίδες αρίθμησης σπιτιών, που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, ούτε και ήταν υποχρέωση του Δήμου Πάφου, βρέθηκαν τιμολογημένες.

Ταμπέλες τεραστίων διαστάσεων, που υποτίθεται ότι τοποθετήθηκαν και πληρώθηκαν από τα ταμεία του Δήμου Πάφου, δεν βρέθηκαν πουθενά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά τιμολόγια εντοπίστηκαν πλαστογραφημένα.

 

Tags ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, σκάνδαλο, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5288 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4563 s // Total time: 2.9852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X