Κούλλης Παύλου - Ονόφρη Οικονόμου: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη τρεις μήνες μετά το γάμο τους


Κούλλης Παύλου - Ονόφρη Οικονόμου: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη τρεις μήνες μετά το γάμο τους

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το γάμο τους, μας μιλούν για την καθημερινότητά τους ως παντρεμένοι, για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί, καθώς και για τα μελλοντικά τους όνειρα.
  
Τι έχει αλλάξει στη ζωή σας, τρεις μήνες μετά το γάμο σας;
Ονόφρη Οικονόμου: Απολύτως τίποτα (Γελάει). Θεωρώ πως ο γάμος, ήταν μια τυπική διαδικασία και αυτό γιατί και πριν από το Μυστήριο, ζούσαμε ως παντρεμένοι.
Κούλης Παύλου: Επί της ουσίας δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Ήδη δύο χρόνια πριν από τον γάμο είχαμε μείνει μαζί, οπόταν η αλλαγή είναι μόνο στα χαρτιά.

Τι θυμάστε πιο έντονα από την ημέρα του γάμου σας;
Ο.Ο: Για εμένα η πιο συγκινητική στιγμή ήταν στην εκκλησία. Ένιωθα πολύ περίεργα, γιατί εκείνη τη στιγμή είναι που ενώνεσαι με τον άνθρωπό σου, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Κ.Π: Εγώ θυμάμαι πολύ έντονα, το άγχος που είχα από το πρωί που ξύπνησα και μετά στο γαμήλιο γλέντι που ένιωσα ανακουφισμένος, απολαμβάνοντας εκείνη την όμορφη μέρα. 

Για πολλούς, ο γάμος σηματοδοτεί και την αφετηρία μιας καινούργιας ζωής, η οποία περιλαμβάνει την οικογένεια. Υπάρχει στα άμεσα σχέδιά σας, η απόκτηση ενός παιδιού;
Ο.Ο: Στα πολύ άμεσα όχι. Θα ήθελα όμως μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια να δημιουργήσουμε τη δικιά μας οικογένεια.
Κ.Π: Ο απώτερος σκοπός για να δημιουργήσεις μια οικογένεια, είναι να κάνεις παιδιά. Για εμένα, η μέρα που θα γίνω πατέρας, θα είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου. Όπως είπε και η Ονόφρη, σε δύο με τρία χρόνια θα είμαστε στην κατάλληλη ηλικία να αποκτήσουμε τα δικά μας παιδιά.

Είστε μαζί εδώ και δέκα χρόνια, από τον καιρό δηλαδή που ήσασταν παιδιά. Αλήθεια, τι είναι αυτό που θαυμάζει ο ένας τον άλλον;
Κ.Π: Πέραν από την εξωτερική ομορφιά της Ονόφρης, θαυμάζω πάρα πολύ τον εσωτερικό της κόσμο. Είναι ένα πλάσμα πολύ μεγαλόψυχο και τα δύο σημεία που με σκλάβωσαν πάνω της, είναι η ηθική και το μυαλό της.
Ο.Ο: Στον Κούλη, θαυμάζω πάρα πολύ την ψυχραιμία του, τη γενναιοδωρία του, τη φιλοδοξία του, το πάθος που έχει για τη ζωή, το ποδόσφαιρο, την οικογένεια και τους φίλους. Συν αυτού, μου αρέσει πως ως άνθρωπος προσπαθεί να δημιουργεί όπου βρεθεί καλές συνθήκες. 

Ποδοσφαιριστής και δικηγόρος. Δύσκολος συνδυασμός;
Ο.Ο: Όντως είναι δύσκολος συνδυασμός. Ο Κούλης από τη μια δουλεύει πολλές ώρες για να μπορέσει να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο και από την άλλη εγώ μπαίνω σπίτι αργά το βράδυ. Οπόταν αντιλαμβάνεστε πως ο χρόνος που μας μένει ως ζευγάρι είναι ελάχιστος.
Κ.Π: Γνωρίζοντας πως οι γυναίκες αρκετών συναδέλφων μου δεν δουλεύουν, το γεγονός ότι η Ονόφρη, εργάζεται την τιμά ιδιαίτερα. Είναι γεγονός πως και η Ονόφρη έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, όμως θεωρώ πως σε πέντε χρόνια που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, τα ωράριά μας θα συμβαδίζουν επιτέλους (Γελάει).

Ονόφρη, πηγαίνεις στο γήπεδο να παρακολουθήσεις τον καλό σου;
Τις περισσότερες φορές πηγαίνω. Μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο και κυρίως τον άνδρα μου, να δίνει τον δικό του αγώνα στο γήπεδο.

Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές, έχουν μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, σε κάνει να ζηλεύεις ορισμένες φορές το σύζυγό σου;
Ο.Ο: Κάποιες φορές ναι και ειδικότερα όταν είναι πολύ διαχυτικές. Διαφορετικά, όταν τον πλησιάσουν για να τον χαιρετίσουν δεν με ενοχλεί.
Κ.Π: Η αλήθεια, στην αρχή η Ονόφρη, ήταν κάπως περίεργη μαζί μου, όμως μετά το συνήθισε. Προσωπικά, ως άνδρας μου αρέσει όταν φλερτάρουν τη γυναίκα μου, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω μια όμορφη κοπέλα δίπλα μου. Και επειδή ξέρω την Ονόφρη ότι βάζει τα όριά της, μόνο περηφάνια νιώθω για την ίδια.

Είστε από τα ζευγάρια που συζητάτε τα επαγγελματικά σας στο σπίτι;
Ο.Ο: Ναι και η αλήθεια είναι πως ο Κούλης, είναι πάρα πολύ καλός συμβουλάτορας σε σχέση με εμένα, που δεν έχω και τόση πολλή ψυχραιμία (Γελάει).
Κ.Π: Από εμάς τους δύο, αυτός που φέρνει τα επαγγελματικά του προβλήματα στο σπίτι είναι η Ονόφρη. Δεν σταματά να μιλά, σε ένα αντίθεση με εμένα που δεν μου αρέσει να μιλώ για τη δουλειά μου (Γελάει).

Ποιο είναι το μυστικό που κρατά τη σχέση σας ζωντανή εδώ και τόσα χρόνια;
Κ.Π: Θεωρώ πως κάναμε όλα τα πράγματα με σειρά. Έχουμε ζήσει μια πολύ έντονη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα, δοκιμαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και στο τέλος τα καταφέραμε. 

Ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον;
Ο.Ο: Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια και παράλληλα να συνεχίσω να ασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου.
Κ.Π: Θεωρώ πως για να έχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια με σωστές βάσεις, πρέπει να είσαι εσύ καλά. Και για να είσαι εσύ καλά πρέπει να είσαι ευτυχισμένος στο εκάστοτε επάγγελμά σου. Επειδή ως ποδοσφαιριστής, έχω ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο, ως ενεργό μέλος. Συν αυτού, επειδή τελειώνω και το πτυχίο μου στα οικονομικά, θα ήθελα κάποια στιγμή να το αξιοποιήσω.

Ποια η σχέση σας με τις οικογένειές σας;
Ο.Ο: Την οικογένειά του Κούλη, την γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με τις αδερφές του έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Η Χριστιάνα ήταν κουμπάρα στο γάμο μας, με τη Μαρία-Έλενα περάσαμε πολλά και με τη Δώρα είμαστε πολύ κοντά.
Κ.Π: Εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες τις ημέρας με τα πεθερικά μου, παρά στο σπίτι μου. Ελπίζω αυτή η ωραία σχέση να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου περιγράψετε με τρεις λέξεις τη σχέση σας.
Ο.Ο: Δυνατή, μη καταπιεστική, μοναδική.
Κ.Π: Ανεκτική, διαρκής, αλληλοσεβασμός.              

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"
 

Tags κουλλης παυλου, ονοφρη οικονομου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0494 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4729 s // Total time: 2.5223 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X