Χειροπέδες σε 29χρονο - Εισέπραξε έναντι τρίτου 22 χιλιάδες


Χειροπέδες σε 29χρονο - Εισέπραξε έναντι τρίτου 22 χιλιάδες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 29χρονος, ο οποίος έναντι τρίτου και λόγω οικονομικών οφειλών, εισέπραξε από 42χρονο φθαρτέμπορο από τη Δρομολαξιά το ποσό των 22 χιλιάδων ευρώ.    

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα  καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κιτίου από φθαρτέμπορα, ηλικίας 42χρόνων, από τη Δρομολαξιά, ότι στις 6 Οκτωβρίου 2015 λόγω οικονομικών οφειλών που είχε με συγκεκριμένο άτομο, το οποίο ανέθεσε σε 29χρονο να του τα εισπράξει με αντάλλαγμα να λάβει ποσοστό 22% επί των εισπράξεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τον Οκτώβρη μέχρι το Νοέμβριο του 2015 ο 42χρονος να καταβάλει στον 29χρονο το ποσό των 22 χιλιάδων ευρώ.

Το Σάββατο το βράδυ ο 42χρονος επικοινώνησε μέσω γραπτού μηνύματος με τη μητέρα του 29χρονου στην οποία ανέφερε ότι εάν αυτός δεν ερχόταν σε επικοινωνία μαζί του, τότε θα μιλούσε στην Αστυνομία.

Χθες Κυριακή γύρω στις 8 το πρωί ο 42χρονος αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο του που βρισκόταν σταθμευμένο στο γκαράζ της οικίας του στη Δρομολαξιά, υπέστη εκτεταμένες ζημιές συνολικής αξίας πέραν των δύο χιλιάδων ευρώ.

Η Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνέλαβε χθες το απόγευμα τον 29χρονο, ο οποίος αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags λαρνακα, σύλληψη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9510 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2000 s // Total time: 2.1510 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X