Το τρίτο κεφάλαιο στην ιστορία του Black Opium


Το τρίτο κεφάλαιο στην ιστορία του Black Opium

Μια νέα γενιά gourmand αρωμάτων

Απόλυτα καθαρή, λευκή ενέργεια. Το Black Opium Nuit Blanche ξεκινά με ένταση. Οι μεταξένιες νότες ρυζιού, παίζουν με τις αισθήσεις και προσφέρουν μια ευαίσθητη θερμή αίσθηση που είναι τόσο σπάνια, όσο και η ίδια η νότα. Η συμφωνία αυτή συλλαμβάνεται πριν δραπετεύσει και έρχεται σε αντίθεση με την συντροφική της νότα το πιπέρι bourbon. Με προέλευση από το Νησί Reunion, ζεσταίνεται ελαφρά για να χαρίσει ένα έντονο, καθαρό εκχύλισμα, χάνοντας έτσι τον ηλεκτρικό και έντονο, πικάντικο-λουλουδάτο χαρακτήρα του.

Μια αέρινη λευκή λάμψη. Αναπνεύστε βαθιά και από τον κεντρικό πυρήνα αναδύεται το μεθυστικό absolute του ανθού πορτοκαλιάς. Απότομο, δροσερό, φωτεινό. Εκπέμπει μια ηλιόλουστη λάμψη, καθώς το πέταλά του έχουν μαζευτεί από την Μεσόγεια και οι κρυστάλλινες νότες του δημιουργούν μια καθαρή αρμονία μαζί με την λεπτεπίλεπτη facet (όψη) της συμφωνίας παιώνιας. Το ξημέρωμα.

Σαρκική, λευκή εμμονή. Η γνωστή οσφρητική υπογραφή: η συμφωνία καφέ. Έχει ωριμάσει για πάνω από 40 μέρες, αρχικά διατηρείτε σε σφραγισμένο βαρέλι μέχρι να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο ποιότητας. Το έξτρα absolute βανίλιας χαρίζει την αίσθηση ενός απαλού μαξιλαριού. Συλλέγεται από τα  νησιά του Ινδικού Ωκεανού, μετά διαμορφώνεται σε Grasse και δημιουργεί κάτι ευγενές, μυστηριώδες, ζωώδες που χαρίζει στο άρωμα το ανατρεπτικό σκοτάδι του. Η νότες σανδαλόξυλου το υποστηρίζουν. Μια σκοτεινή, θερμή και ταυτόχρονα υγρή συμφωνία, είναι από την φύση της ευωδιαστή. Ένα πέπλο από white musk τυλίγει όλες τις νότες σαν ένα ζεστό και υπέροχο δώρο, αφήνοντας μια μοναδική αύρα επιθυμίας στο πέρασμά του.

Tags YSL BLACK OPIUM NUIT BLANCHE, YSL, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE, BLACK OPIUM, YSL Black Opium, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2525 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3731 s // Total time: 2.6256 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X