Η Mary Katrantzou στην Εβδομάδα Μόδας της Κίνας!


Η Mary Katrantzou στην Εβδομάδα Μόδας της Κίνας!

Έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η φαντασμαγορική collection που μας παρουσίασε η Mary Katrantzou κατά τη διάρκεια της London Fashion Week για τη σεζόν A/W ’16-’17 παρουσιάστηκε ξανά, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στην Κίνα! Η διεθνώς καταξιωμένη designer έλαβε μέρος στη Mercedes-Benz China Fashion Week που πραγματοποιήθηκε στο Beijing, ως μέρος του International Designer Exchange Program.

Η συγκεκριμένη κίνηση θεωρείται μεγάλη καταξίωση για την Ελληνίδα σχεδιάστρια, της οποίας οι δημιουργίες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή, με όλο και περισσότερες celebrities και fashion lovers να τις επιλέγουν φανατικά.

Γνωστή για τα έντονα prints και μοτίβα που χρησιμοποιεί, τα οποία κάνουν τα σχέδιά της να θυμίζουν πραγματικά έργα τέχνης και με πολλές διακρίσεις και βραβεία στο βιογραφικό της, η Mary Katrantzou τις τελευταίες σεζόν επιλέγει να πειραματίζεται και με νέα υλικά και υφές, με την τελευταία συλλογή της να περιλαμβάνει


Σχετικά με τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο event, η ίδια δήλωσε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα βρεθώ στην Κίνα, μια χώρα που υποδέχεται και εκτιμά τη δημιουργικότητα και το σχέδιο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες luxury αγορές του κόσμου. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της Mercedes-Benz China Fashion Week, πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία και είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ κομμάτι της”.

Tags mary katrantzou


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6148 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3963 s // Total time: 3.0111 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X