Γιώργος Τσαλίκης: Σπάραξε on air μιλώντας για τη μητέρα του! [βίντεο]


Γιώργος Τσαλίκης: Σπάραξε on air μιλώντας για τη μητέρα του! [βίντεο]

“Την κοίταξα στα μάτια και…”

Εσπασε τη σιωπή του. Οι πληγές είναι νωπές, όμως όπως παραδέχτηκε, θέλησε για πρώτη και τελευταία φορά να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του. Για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της θείας του και έστειλε τη μητέρα του στο νοσοκομείο μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, προσπαθώντας να πνίξει τον πόνο του.

“Δέχτηκα να μιλήσω για να βάλουμε μαζί μια παύλα σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον δημόσια, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μαζί με την Δώρα έχουμε προσπαθήσει να έχουμε την οικογένεια μας κρατημένη (και το έχουμε καταφέρει) πολύ μακριά από όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας, το οποίο εμένα δεν με αφορά. Με αφορά η μουσική μου και να δίνω χαρά στον κόσμο. Αυτός είναι ο προορισμός και ο στόχος μου”, δήλωσε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Με τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του έστειλε τα συλλυπητήριά του στον θείο του λέγοντας “πρώτα απ΄ όλα πρέπει να μεταφέρω την οδύνη μου για την οικογένεια μας και για τον άνθρωπο που έφυγε. Γι΄ αυτή την γυναίκα που το εγγονάκι της το μικρό δεν πρόλαβε να το δει, γι΄αυτά τα παιδιά που έμειναν ορφανά, και γι΄ αυτόν τον άνθρωπο, τον θείο μου, που με τόση αξιοπρέπεια και τόση παλικαριά, όταν το επόμενο πρωί πήγαμε με τον αδερφό μου στο σπίτι και κάτσαμε ώρα, αντιμετώπισε όλη αυτή την τραγική κατάληξη που είχε το φοβερό αυτό δυστύχημα”.

Πηγή: youweekly.gr

Tags Γιώργος Τσαλίκης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5467 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2189 s // Total time: 2.7656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X