Τα 5 λάθη που κάνεις και δεν έχεις σχέση!


Τα 5 λάθη που κάνεις και δεν έχεις σχέση!

Διαβάστε αναλυτικά

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ακόμα και οι σχέσεις περίπλοκες. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι ο κόσμος έχει γεμίσει με singles οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν σκυλοβαρεθεί τη ζωή τους και το μόνο που τελικά κάνουν, είναι να χαλάνε τη διάθεση τη δική τους αλλά και των άλλων. Σε περίπτωση λοιπόν φίλη μου, που είσαι καιρό μόνη, και νιώθεις ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κάνεις μία σχέση, αλλά αυτή δεν έρχεται, τότε εκτός από το να γκρινιάζεις, θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να μελετήσεις τα λάθη σου. Ναι το ξέρουμε είναι δύσκολο, γιατί εκτός του ότι δεν είσαι ειδικός των σχέσεων, είναι και αρκετά σκληρό να παραδέχεσαι τα λάθη σου, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να υπάρχει ειλικρίνεια, πάθος και καθόλου φόβος. Εμείς λοιπόν, επειδή δε θέλουμε κανένας άνθρωπος εκεί έξω να βιώνει την μοναξιά, και επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο άνθρωπος αλλάζει, ήρθε η ώρα να σου δώσουμε κάποια πολύ βασικά tips σχετικά με τα ραντεβού και γενικότερα τη διαχείριση της single ζωής, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

1. Μην έχεις εμμονές: Δε λέμε σε καμία περίπτωση να κάνεις εκπτώσεις και ενώ θέλεις κάτι πολύ να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. Προφανώς ΟΧΙ. Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε, είναι ότι οι άντρες-και οι γυναίκες φυσικά αν το βλέπεις από την αντίθετη πλευρά-δεν χρειάζεται να έχουν ταμπέλες. Δηλαδή, εσένα μπορεί να σου αρέσουν οι ψηλοί, μελαχρινοί με θεληματικό πηγούνι και τελικά να έρθει να σου μιλήσει ένας πιο ανοιχτόχρωμος και... κοντούλης τύπος-το λέμε απλά για να το καταλάβεις-. Όπως καταλαβαίνεις, το να δώσεις μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί γενικά να είναι καλός αλλά όχι καλλονός, δε σημαίνει ότι κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου. Άσε που το συγκεκριμένο έχει να κάνει με τη συμπεριφορά.

2. Μην ρωτάς πολλά: Η αλήθεια είναι ότι όταν σε ενδιαφέρει κάποιος, και ξέρεις ότι έχετε κοινούς γνωστούς, κάνεις πολλές ερωτήσεις γιατί πολύ απλά θέλεις να μάθεις τα πάντα. Το κακο στην προκειμένη είναι, ότι όλοι αυτοί οι κοινοί γνωστοί, τους οποίους ο χριστιανός τους έχει... φίλους ή παρέα, θα σου πουν για καφρίλες, για ξενύχτια, για μεθύσια και για γκόμενες που παράτησε χωρίς καν να τους πει κάτι. Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να τα ξέρεις όλα αυτά; Και είσαι σίγουρη ότι αυτός θα είχε την ίδια συμπεριφορά και με σένα; Όσο λιγότερα ξέρεις τόσο το καλύτερο.

3. Κάνε αλλαγές: Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Αν είσαι με τη φίλη σου στο στέκι σας, και βαριέστε, εκτός του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σας πλησιάσει άνθρωπος γιατί φαίνεστε ξινές και μονόχνωτες, καλό θα ήταν να κάνετε τη διαφορά και να... αλλάξετε μαγαζί! Δε σου λέμε ότι εκεί θα βρεις τον άντρα της ζωής σου, αλλα υπάρχει πιθανότητα να βρεις σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

4. Απόκτησε αυτοπεποίθηση: Σταμάτα επιτέλους να κατηγορείς τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, για το γεγονός ότι δε βρίσκεις άντρα. Το θέμα στην προκειμένη είναι ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ακόμα όμως κι αν αρέσουμε σε κάποιους, δε σημαίνει ότι το μεταξύ μας θα λειτουργήσει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι φταίει ο ένας από τους δύο. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί εκείνος που θα σε θέλει ακριβώς έτσι όπως είσαι. Όσο ρομαντικό κι αν σου ακούγεται, είναι η αλήθεια.

5. Μην πιστεύεις τις κολακείες: Κοίταξε να δεις, το όπλο των περισσότερων αντρών προκειμένου να ρίξουν μία γυναίκα, είναι φυσικά η κολακεία. Όταν λοιπόν, σου αρχίσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, το πόσο σε θέλει, το πόσο δεν μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του και το πόσο τέλεια είσαι γι' αυτόν τότε να ξέρεις ότι μάλλον δεν εννοεί τίποτα. Ή ακόμα και αν πιστεύει ότι τα εννοεί, πολύ σύντομα θα τα πάρει πίσω. Οπότε, σε περίπτωση που αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του, καλό θα ήταν να το κάνεις για άλλους λόγους πιο ουσιαστικούς.

Πηγή: queen.gr

Tags σχεσεις, λάθη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5589 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4596 s // Total time: 3.0186 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X