Παρουσιάζουμε το νέο Clinique Pep-Start Eye Cream


Παρουσιάζουμε το νέο Clinique Pep-Start Eye Cream

Από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ το βλέμμα σας δείχνει φωτεινό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο με μια γρήγορη κίνηση!

Παρουσιάζουμε τη νέα κρέμα ματιών Clinique Pep-Start, μια απαλή κρέμα που φωτίζει, ξυπνά και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια άμεσα και μακροπρόθεσμα. Με ένα καινοτόμο σφαιρικό απλικατέρ που κάνει μασάζ και μειώνει το πρήξιμο από τα κουρασμένα μάτια, ενώ μαλακώνει το ‘δρόμο’ για το μακιγιάζ σας. Το βλέμμα σας ανοίγει σε μόνο 3 δευτερόλεπτα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανοίξτε το νέο Pep-Start Eye και πιέστε το σφαιρικό απλικατέρ για μια ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι στην άκρη. Πλησιάστε στη περιοχή και περάστε την ποσότητα με κυκλική κίνηση κάτω από τα μάτια και στα βλέφαρα. Απλώστε με ταμποναριστές κινήσεις την υπολειπόμενη ποσότητα εάν χρειάζεται με τα ακροδάχτυλα. Το βλέμμα δείχνει αμέσως φωτεινό και ξεκούραστο σαν μετά από ένα καλό ύπνο.

Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την αρχή. Για εμάς αυτή είναι η δύναμη του '1'.

Tags CLINIQUE PEP-STAR EYE CREAM, Clinique, PEP-STAR EYE CREAM, beauty, face, προσωπο, κρεμα ματιου, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5568 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2437 s // Total time: 2.8005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X