Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαστροκώστα για τη μάχη με τον καρκίνο και τη λάθος διάγνωση


Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαστροκώστα για τη μάχη με τον καρκίνο και τη λάθος διάγνωση

\"Δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία\"

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη με τον καρκίνο στο στήθος, την αρχική λάθος διάγνωση και την απαγόρευση να μην κάνει παιδί για τα επόμενα πέντε χρόνια.

"Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει", είπε χαρακτηριστικά. "Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου" τόνισε!

Η γυμνάστρια και σχεδιάστρια πια,δήλωσε: "Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη" και τόνισε: "το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου. Κι εγώ έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα ότι η Kylie Minogue το είχε ξεπεράσει".

Πηγή: gossip-tv.gr

Tags γωγω μαστροκωστα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1129 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5364 s // Total time: 2.6493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X