Η νέα συλλογή Ramon Filip


Η νέα συλλογή Ramon Filip

Γίνε εσύ Η Θεά του Ήλιου με τις υπέροχες δημιουργίες της σχεδιάστριας.    

Η συλλογή Ramon Filip Summer '16 εξιδανικεύει την θηλυκότητα και το ελεύθερο πνεύμα ομορφιάς μέσα από μια σειρά που αποτελείται από πολυτελή αέρινα φορέματα κατάλληλα για μια σύγχρονη θεά του ήλιου.
Αυτή τη σεζόν η σχεδιάστρια Ramon Filip σκορπάει λάμψη και γοητεία με μια παλέτα χρωμάτων που κυμαίνονται σε απαλές ροζ και ροδακινί αποχρώσεις, γαλάζιο, λευκό και εβένινο μαύρο. Χρυσές ηλιαχτίδες και κομψά πλισέ τονίζουν κάθε κίνηση, με μια έκδηλη επιθυμία για μποέμ κομψότητα και ρομαντική αίγλη.

Η καλοκαιρινή σιλουέτα Ramon Filip βρίσκει τον μοντερνισμό της μέσα από αντιθέσεις. Τα φορέματα της σχεδιάστριας έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση υψηλής ραπτικής, ωστόσο η μεγαλύτερη υπόσχεσή της βρίσκεται στα ρευστά φορέματα.
Μια θηλυκή εμφάνιση με ήρεμες πτυχώσεις αποκαλύπτει τη σχεδόν δωρική σιλουέτα μιας αρχαίας θεάς. Ρομαντικά διάφανα μετάξια, εκρήξεις περίτεχνης δαντέλας σε ατελείωτα επίπεδα, αποδεικνύουν τη δύναμη της αφθονίας.
Τα ογκώδη αέρινα φορέματα,  maxi ή midi, και τα πολυεπίπεδα mini διαθέτουν όλη την ενέργεια που χρειάζεται το προσεγμένο daywear, ενώ σαν έρθει η νύχτα, μια μαγική επιλογή από δημιουργίες γίνονται η απαραίτητη προϋπόθεση για χορό, ή απλά για να ξεχωρίζεις.


Πληροφορίες 99492678
www.RamonFilip-Shop.com

Tags RAMON FILIP


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9096 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3314 s // Total time: 2.2410 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X