Άνοιξη στην IKEA


Άνοιξη στην IKEA

Δείτε την πόλη με άλλο μάτι

Οι αυθόρμητες εξορμήσεις, οι ξεκούραστες στιγμές που ζούμε με φόντο το ηλιοβασίλεμα, αλλά και ο χρόνος που περνάμε με την οικογένεια και με φίλους, είναι ίσως το πιο ωραίο μέρος του καλοκαιριού.

Φέτος το καλοκαίρι, σας προτρέπουμε να “επεκταθείτε” προς τα έξω και να δείτε τον εξωτερικό σας χώρο με άλλο μάτι, άσχετα με το αν ζείτε στην πόλη ή την εξοχή. Αντί να επικεντρωθείτε στο μπαλκόνι ή τη βεράντα, γιατί να μην ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε νέους εξωτερικούς χώρους;

Γιατί η ομορφιά μιας πόλης κρύβεται στους αμέτρητούς της χώρους που περιμένουν να τους ανακαλύψουμε. Από τα όμορφα μονοπάτια που οδηγούν στην κεντρική πλατεία, μέχρι τον παραλιακό δρόμο με το δροσερό του αεράκι...όλοι οι χώροι μας περιμένουν να τους μεταμορφώσουμε στο ιδανικό μέρος για το επόμενο πικ-νικ μας ή για να περάσουμε ένα ήσυχο απόγευμα παρέα με το αγαπημένο μας βιβλίο.

Η Karin Gustavsson, Creative Leader στην IKEA, περιγράφει το όραμά της σχετικά με την καλοκαιρινή σειρά 2016: “Θέλαμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι έχουμε ταξιδέψει, έστω και χωρίς να μετακινηθούμε. Να ανακαλύψουμε τις διακοπές που ονειρευόμαστε, στη γειτονιά μας.”

Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται πολλά φωτιστικά, υφάσματα και διακοσμητικά, πάντα σε χαμηλές τιμές. Γι’ αυτό, επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο, πάρτε μαζί σας τα απαραίτητα και αφήστε τον ήλιο να σας καθοδηγήσει!


 

Tags ikea cyprus, ikea, άνοιξη, Design


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9543 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 2.2807 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X