Dior Addict Ultra Gloss: Μάξιμουμ λάμψη, υφή που δεν κολλάει, όγκο που φουσκώνει φυσικά τα χείλη και ευκολοφόρετα χρώματα!


Dior Addict Ultra Gloss: Μάξιμουμ λάμψη, υφή που δεν κολλάει, όγκο που φουσκώνει φυσικά τα χείλη και ευκολοφόρετα χρώματα!

Για αισθησιακό όγκο και λάμψη

Το 2016 ο Peter Philips, διευθυντής Δημιουργικού και Εικόνας του μακιγιάζ Dior, αποκαλύπτει το νέο Dior Addict Ultra-Gloss. Μια γεμάτη καινοτομίες, παιχνιδιάρικη υφή, εμπνευσμένη από την περίφημη κουλτούρα της μόδας Dior, που αναδεικνύει τον διασκεδαστικό, μοντέρνο, αυθάδη χαρακτήρα του Dior Addict. Μια νέα γενιά γκλος για αισθησιακό όγκο και λάμψη, με αποτέλεσμα που δεν κολλάει, χάρη σε μια σύνθεση βασισμένη στις ανάγκες των γυναικών. Μια νέα χρωματική εμπειρία, με μια παλέτα 18 αποχρώσεων, εμποτισμένη με το μεταδοτικό αίσθημα της χαράς για τη ζωή. Μια νέα, μοναδική λάμψη που ξεπερνά τις προσδοκίες, δημιουργώντας άλλοτε πιο απαλά, άλλοτε σπινθηροβόλα και άλλοτε ιριδίζοντα εφέ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ HYDRA-PLUMPING

Όπως κάθε γνήσιος, ενυδατικός "ενισχυτής", το Dior Addict Ultra-Gloss περιέχει έναν πυρήνα γεμάτο σφαιρίδια υαλουρονικού οξέος, που αιχμαλωτίζουν και συγκρατούν την περιβάλλουσα υγρασία, δίνοντας στα χείλη ένα απαλό, γεμάτο σχήμα που σφύζει από εκρηκτική φρεσκάδα. Πρόκειται για ένα φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει να σβήνει τη δίψα των χειλιών, παρέχοντάς τους πλήρη ενυδάτωση διαρκείας.

Η ULTRA GLOSSY ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Στη βάση αυτής της υγρής νέας σύνθεσης που ξαφνιάζει, κρύβονται ελαστικά έλαια με λάμψη σαν αυτή του καθρέφτη, που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά από τον Dior και γλιστρούν απαλά στα χείλη σαν μια μεμβράνη που δεν έχει καθόλου βάρος. Αποτέλεσμα, ένα θεαματικό glossy εφέ τόσο φίνο, τόσο απαλό και τόσο ελαφρύ που σχεδόν ξεχνάς ότι υπάρχει.

IRIDESCENT

Το χρώμα ακτινοβολεί με τη βοήθεια περλέ χρωστικών, δημιουργώντας αντίθεση με μια γκάμα αποχρώσεων που μεταβάλλονται στο φως. Αντλώντας τα χρώματα από τις κολεξιόν του Dior, η σειρά αυτή αποθεώνει την απαλή λάμψη – κάτι που αποδεικνύεται από το κλασικό χρώμα της τριανταφυλλιάς, εμπλουτισμένο με μια πολύχρωμη λάμψη στην οποία οι πράσινες ανταύγειες αναμιγνύονται με το ασημί και το χρυσό. Η λεβάντα αποκαλύπτει αναπάντεχες πτυχές που θυμίζουν σκαθάρι ενώ οι ηλιόλουστοι τόνοι φλερτάρουν με τη λάμψη των λάτιν αποχρώσεων. Εμπνευσμένο από κοσμήματα με εντυπωσιακές καμπύλες, η It-shade Cosmic είναι μια απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα, κοραλλί εμποτισμένο με μπλε χρώμα μαργαριταριού που αποκαλύπτει με το μεταβαλλόμενο φως πολλαπλές όψεις, όπως ακριβώς και η αινιγματική γυναίκα Dior Addict.

  • It-shade: 656 Cosmic

SPARKLING

Ένα εφέ σπινθηροβόλου φωτός προκαλεί την ενστικτώδη σχέση της γυναίκας με τη μόδα, αποκαλύπτοντας παραλλαγές πολύτιμων λίθων και γρανίτη, με μεταλλικές λάμψεις φωτός. Διαλέξτε αυτό που ονειρεύεστε, από το απαστράπτον ροζ, το ηλεκτρισμένο βιολετί ή το ολοζώντανο χρυσό με τη μαγική ρόδινη λάμψη και ακολουθήστε τη φωνή της καρδιάς σας.
Το συλλεκτικό It-Shade UltraDior οφείλει το ζωηρό χρώμα του και τα φουτουριστικά εφέ του στην επώνυμη συλλογή αξεσουάρ.  Πρόκειται για ένα χτυπητό, μοντέρνο ροζ που συμπληρώνει το ultra glossy look της εποχής με ζωηρή λάμψη και με μια δόση πρωτοπορίας. 

  • It-shade: 765 UltraDior

WATERY

Απίστευτα θηλυκά και παρόλα αυτά εύκολα στην εφαρμογή, τα αγνά χρώματα συναντούν μια υφή τόσο ελαφριά, που ξεχνάς ότι υπάρχει. Ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα πέπλο ακουαρέλας σε υδάτινο φούξια, στο φωτεινό σαν νέον χρώμα του βατόμουρου, στο γαλακτώδες πορτοκαλί ή σε μια εκπληκτική κρυστάλλινη απόχρωση, σαν φυσαλίδα, που αποτυπώνει την καθαρή λάμψη της αντανάκλασης του νερού μιας λίμνης. Το It-Shade Cruise αυτής της ξεχωριστής συλλογής είναι ένα αγνό και φωτεινό ροζ του ιβίσκου με λαμπερές υδάτινες αντανακλάσεις που απηχούν τη κολεξιόν του Dior Croisiere – εκεί που συναντιούνται η θάλασσα, ο ήλιος και η μόδα. Η πραγματική ελευθερία και η ανεβασμένη διάθεση που σε κάνουν να νιώθεις μοναδική.

  • It-shade: 676 Cruise

Για να γιορτάσουμε αυτήν την αισθησιακή νέα σειρά, αυτά τα τρία απαράμιλλα Dior εφέ πλαισιώνουν νέες Dior Addict Lipstick αποχρώσεις που ζευγαρώνουν με τα γκλος: για χείλη προκλητικά ιριδίζοντα, σαν ζωγραφιά ακουαρέλας ή γεμάτα έντονες λάμψεις. 

  • 3 αποχρώσεις: 765 UltraDior, 656 Cosmic, 465 Cruise

Τρία βερνίκια ειδικά δημιουργημένα με την ίδια λάμψη καθρέφτη της κολεξιόν, το UltraDior στο χρώμα της γρεναδίνης, το Cruise σε ροζ και το κοραλλί Cosmic, στολίζουν τα νύχια με ένα αδιαπέραστο φιλμ περλέ λάμψης.

  • 3 αποχρώσεις: 765 UltraDior, 656 Cosmic, 676 Cruise

Tags DIOR ADDICT ULTRA GLOSS, beauty, Ομορφια, γκλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1636 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2646 s // Total time: 2.4282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X