7 βραδινά σνακς που σε αδυνατίζουν


7 βραδινά σνακς που σε αδυνατίζουν

Μπορείς να τα φας το βράδυ και παρ\' όλα αυτά να σε ομορφύνουν 

ΑΒΟΚΑΝΤΟ – Τα καλά λιπαρά βοηθούν στην καύση λίπους και σε χορταινουν μειώνοντας κάθε επιθυμία για γλυκό! Η βιταμίνη Ε που περιέχει το αβοκάντο σου δίνει σφριγηλότητα στο δέρμα και παράλληλα σε προφυλάσσει από την νόσο του Alzheimer. Δοκίμασε το απλά με λεμόνι , πιπέρι και μουστάρδα.

ΑΜΥΓΔΑΛΑ – Επέλεξε καλύτερα τα ανάλατα και μέτρησε 15. Ιδανική επιλογή όταν θέλεις κάτι ακόμη και πολύ αργά. Ο συνδυασμός της φυτικής πρωτείνης με τα καλά λιπαρά τα καθιστούν το καλύτερο σνακ για να μην χαλάσεις την δίαιτά σου, ενώ παράλληλα είναι το σούπερ αντιγηραντικό σνακ.

ΓΙΑΟΥΡΤΙ – Όλες οι τελευταίες μελέτες επιβεβαιώνουν την σημασία του γιαουρτιού σε μία δίαιτα- ασβέστιο, πρωτεϊνη, βιταμίνη D, προβιοτικά, όλα αυτά συμβάλλούν στον μεταβολισμό. Απόλαυσέ το ακόμη και αργά την νύχτα και αν επιθυμείς γλυκό, πασπάλισέ το με κακάο και κανέλα!

ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ –Ιδανικό μαζί με μπανάνα ή μήλο! Αν επιλέξεις κάποιο χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού, αποτελεί σούπερ επιλογή καθώς περιέχει πολλές βιταμίνες και καλά λιπαρά! Άπλωσε 1 κουτ γλυκού πάνω σε 2 κράκερς σίκαλης και θα σου κόψει την πείνα! Η βιταμίνη Ε έχει και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση για δέρμα που σφύζει από υγεία!

COTTAGE CHEESE – Με ελάχιστα λιπαρά και μπόλικη πρωτείνη, σίγουρα θα σε χορτάσει εκείνες τις δύσκολες ώρες. Συνδύασέ το με καρότο, αγγουράκι, ντοματίνια ή ακόμη και σκέτο με μυρωδικά της αρεσκείας σου – το προτείνω με πιπέρι, ρίγανη, κουρκουμά.

ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – Τέλεια επιλογή, αλλά θα σκεφτείς ότι ποιος έχει διάθεση να μαγειρέψει η ώρα 12 το βράδυ; Λοιπόν , έχεις 2 επιλογές: μαγείρεψε όταν έχεις χρόνο μία σούπα με τουλάχιστον 5 λαχανικά, χωρίς λάδι και κράτα απόθεμα στο ψυγείο η στην καταψυξη ή απλά φτιάξε μία σούπα στιγμής του εμπορίου. Η ενυδάτωση λίγο πριν κοιμηθείς είναι η καλύτερη κούρα ομορφιάς!

ΚΑΡΟΤΑ- Η αγαπημένη όλων των εποχών MarilynMonroe,  κάτι ήξερε και έτρωγε κάθε μέρα 2 καρότα με το γεύμα της. Με ελάχιστες θερμίδες και πλούσια αντιγηραντικά συστατικά θα γίνει το αγαπημένο σου σνακ, αφού μπορείς να καταναλώσεις άφοβα όσα θέλεις (είδες τι καλή που ειμαι;)

Tags Διατροφή, Δίαιτα, Ομορφια, υγεια, λίπος, ΚΑΥΣΕΙΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3290 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2842 s // Total time: 2.6132 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X