Νέα Joli Rouge Brilliant και Lip Perfecting Base από την Clarins


Νέα Joli Rouge Brilliant και Lip Perfecting Base από την Clarins

Χαμογελάστε, είστε λαμπερή!

Η Clarins ελκύει το φως στα χείλη σας, το κέντρο της αποπλάνησης και της θηλυκότητας. Με μια νέα, αγνή, κομψή και σοφιστικέ λάμψη… και πρωτοφανή άνεση. 

Ποιο λαμπερό τελείωμα θα διαλέξεις από τις 12 εκτυφλωτικά κομψές αποχρώσεις; Τους λαμπερούς τόνους του απαλού ροζ, τις αστραφτερές όψεις του φλογερού κόκκινου ή την κρυσταλλική λάμψη των γήινων αποχρώσεων;

Τα Joli Rouge Brilliant κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Απαλά, αισθησιακά, φυσικά και απόλυτα επιθυμητά φέρνουν το χρώμα στην ζωή σας συνδυάζοντας τα οφέλη της φροντίδας δέρματος και λάμψης με δεξιοτεχνία.

Η κρεμώδης υφή τους αγκαλιάζει τέλεια τα χείλη προσφέροντας ακριβή και γενναιόδωρη ποσότητα χρώματος. Τα χείλη καλύπτονται με ένα εύκολο, γρήγορο και αισθησιακό πέρασμα.

Με ένα μεθυστικό άρωμα από κοκτέιλ κόκκινων μούρων το αναγνωρίζεις αμέσως ακόμα και με τα μάτια κλειστά. Μέσα σε μια κομψή, θηλυκή, χρυσή θήκη γίνετε ο σαγηνευτικός σου σύμμαχος σε κάθε σου στιγμή. 

Lip Perfecting Base


Ένα μαγικό ραβδί, που συνδυάζει τα οφέλη ενός προϊόντος φροντίδας δέρματος και μακιγιάζ αποτρέπει στο κοκκινάδι να τρέξει ενώ ταυτόχρονα φροντίζει τα χείλη.

Η βάση αυτή αποτρέπει στο κοκκινάδι να εισχωρεί στις λεπτές γραμμές των χειλιών. Η φροντίδα των χειλιών που εφαρμόζεται πριν από το κοκκινάδι.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και μόνο τους σαν lip balm για ενυδατωμένα, απαλά και προστατευμένα χείλη.

Tags clarins, CLARINS JOLI ROUNGE BRILLIANT, CLARINS LIP PERFECTING BASE, lip, χείλη, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9156 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2215 s // Total time: 3.1371 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X