PFW: Τι προτείνουν οι οίκοι Kenzo, Valentino & Celine [εικόνες]


PFW: Τι προτείνουν οι οίκοι Kenzo, Valentino & Celine [εικόνες]

  /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:\"Table Normal\"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:\"\"; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:\"Calibri\",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:\"Times New Roman\"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US; Η παριζιάνικη εκδοχή της μόδας.  

Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, παίρνουμε μια γεύση από μόδα και στυλ.

Kenzo
Οι σχεδιαστές του οίκου μας ταξίδεψαν στη βικτοριανή εποχή, μας θύμισας στιγμές των 70s και των 80s και έκαναν μικρές στάσεις στα αρχεία του οίκου και στα διάσημα prints του. Ήταν μια συλλογή που περιελάμβανε τα πάντα και είχε σίγουρα χαρακτήρα.


Valentino
Η κίνηση ήταν το βασικό στοιχείο της συλλογής του οίκου Valentino που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου Maria Grazia Chiuri και Pierpaolo Piccioli  άντλησαν έμπνευση από τον κόσμο του μπαλέτου. Πέραν τούτου το πλούσιο βελούδο,  ήταν ακόμη ένα στοιχείο της συλλογής που λατρέψαμε.
 

Celine
Oversized σιλουέτες, χαλαρές παντελόνες, ματ και λαμπερά υφάσματα, μακριά πουκάμισα,  pointed collars  και ντελικάτες πιέτες είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συλλογή του οίκου Celine. Ιδιαίτερα πρωτότυπα ήταν και τα αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν όπως οι ζώνες, τα παπούτσια και οι τσάντες.

EPA

Tags celine, valentino


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5315 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4025 s // Total time: 3.9340 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X