Σκάνδαλο ΧΥΤΑ: Στην Κύπρο και ο έκτος ύποπτος


Σκάνδαλο ΧΥΤΑ: Στην Κύπρο και ο έκτος ύποπτος

Στην Κύπρο αναμένεται σήμερα ο Ελλαδίτης καταζητούμενος, Διευθυντής της εταιρείας Helector, η οποία είναι διαχειρίστρια δύο χώρων στο ΧΥΤΑ Πάφου, Γιάννης Κοκότσης, για να παραδοθεί στις Αρχές.

Ο ύποπτος για το διερευνώμενο σκάνδαλο των μιζών και υπερχρεώσεων στα τιμολόγια σκυβάλων έρχεται με δική του πρωτοβουλία. Με την άφιξή του στο νησί αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί για ανάκριση.
Οι ανακριτές ευελπιστούν ότι ενδεχόμενη συνεργασία του υπόπτου θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση και ενδεχομένως να οδηγήσει σε ένα νέο κύμα συλλήψεων.

Ο Κοκότσης είναι το έκτο πρόσωπο, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Το περασμένο Σάββατο τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση ο τελών σε διαθεσιμότητα οικονομικός Διευθυντής του Δήμου Πάφου, Δημήτρης Πατσαλίδης, ο Διευθυντής της Helector, Μιχάλης Μιχαήλ, η λογίστρια της εταιρείας, Παντελίτσα Μαππούρα και η ιδιαιτέρα του Γιάννη Κοκότση, Σκεύη Πρωτοπαπά.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον του τέως Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, αλλά δεν εκτελέστηκε, επειδή βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές και εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.

Tags ΧΥΤΑ, σκάνδαλο, παφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5032 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3013 s // Total time: 3.8045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X