Το νέο άρωμα Love Story EDT του οίκου Chloé


Το νέο άρωμα Love Story EDT του οίκου Chloé

Είσαι έτοιμη να βιώσεις το δικό σου \"Love Story\";

Το άρωμα Love Story εκφράζει την ανεξάρτητη γυναίκα, τη γυναίκα Chloé. Πρόκειται για μια δήλωση θηλυκότητας, του φυσικού αισθησιασμού, του ελεύθερου πνεύματος, μια προκήρυξη ανεξαρτησίας της. Το άρωμα των ανθών της πορτοκαλιάς αναμιγνύεται με τη μυρωδιά της αυγής, με τις ελαφρά πικάντικες νότες του νεροκάρδαμου και των ανθών της δαμασκηνιάς. Φρέσκο, ντελικάτο και παράλληλα κομψό.

Η καμπάνια
Τη δική της ιστορία αγάπης ζει η διάσημη ηθοποιός και μούσα του οίκου Chloé, Clemence Poesy, που πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος του οίκου Chloé αντιπροσωπεύοντας τη θηλυκή και ρομαντική πλευρά κάθε γυναίκας. Η Clemence κρατώντας το μπουκάλι που μοιάζει με λουκέτο, σύμβολο αιώνιας αγάπης, μας καλεί να κρεμάσουμε και το δικό μας στην Pont des Arts και να ζήσουμε τη δική μας ιστορία αγάπης. Η διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκε από τη Mélanie Laurent.

Η αρωματοποιός
Η αρωματοποιός Anne Flipo δημιούργησε τη νέα φλοράλ σύνθεση του αρώματος της Chloé, η οποία διερευνά τις νότες των ανθών πορτοκαλιάς. Το άρωμα είναι λουλουδάτο και φρέσκο, κατασκευασμένο από νερολί, άνθη πορτοκαλιάς και στεφανωτή.
Πιο φρέσκο, πιο floral, πιο αισθησιακό, μια ιστορία αγάπης που φαντάστηκε η Anne Flipo.   Μια αποπλάνηση, έτοιμη να φορεθεί στο γυμνό δέρμα. 

Tags LOVE STORY EDT CHLOE, chloe, LOVE STORY EDT, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1815 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2149 s // Total time: 2.3963 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X