Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Η πρώτη φωτογράφηση με το σύντροφό της!


Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Η πρώτη φωτογράφηση με το σύντροφό της!

“Φοβόμουν να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη στους γονείς μου”

Λένε, πως η αγάπη είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα. Και στην περίπτωση της Μαρκέλλας -Μαρίνας Κωνσταντίνου και του Μένιου Παναγιώτου, η ρήση αυτή ισχύει απόλυτα. Μετρώντας σχεδόν επτά χρόνια σχέσης, η πρώην Σταρ Κύπρος και ο σύντροφός της, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι, αφού σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη, μας μιλούν για το ευτυχές γεγονός, για τη σχέση τους και για τα μελλοντικά τους όνειρα.

Πώς νιώθετε, που σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, θα κρατάτε στην αγκαλιά σας το πρώτο σας παιδί και μάλιστα κορίτσι;
Μ.Κ: Αν και νέοι γονείς εγώ 21 και ο Μένιος 22, προσωπικά νιώθω πολύ χαρούμενη. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι θα γίνω μάνα, ένιωσα ολοκληρωμένη. Αν και η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, εντούτοις, μετά από επτά χρόνια που είμαστε μαζί, ήταν κάτι που περιμέναμε πως θα συνέβαινε σε κάποια στιγμή.
Μ.Π: Όπως είπε και η Μαρκέλλα, αν και ηλικιακά, Είμαστε μικροί, το γεγονός ότι πολύ σύντομα θα γίνουμε γονείς με χαροποιεί ιδιαίτερα. Αυτό που βιώνουμε, είναι πρωτόγνωρο και σίγουρα η αρχή μας ως γονείς δεν θα είναι εύκολη.

Αναφερόμενοι και οι δύο στο νεαρό της ηλικίας σας, σας φοβίζει το μέλλον ως γονείς;
Μ.Κ: Λόγω του ότι ανέκαθεν ήθελα να γίνω μητέρα σε νεαρή ηλικία, δεν με φόβισε. Αυτό που με αγχώνει είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που θα αυξηθούν, όμως νιώθω έτοιμη να ανταπεξέλθω στα νέα μας δεδομένα και δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ κιόλας.
Μ.Π: Επειδή και οι δικοί μου γονείς με έκαναν σε νεαρή ηλικία και η σχέση μας είναι περισσότερο φιλική, παρά γονιός με παιδί, δεν φοβάμαι αυτά που θα έρθουν.

Ποιος από τους δυο σας είναι ο πιο ανυπόμονος;
Μ.Κ: Ο Μένιος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ανυπομονώ να γεννήσω, να δω πώς θα είναι, ποιου θα μοιάζει.

Αλήθεια, ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή σας όταν μάθατε το ευτυχές γεγονός;
Μ.Κ: Το μόνο συναίσθημα που ένιωσα μόλις το τεστ έδειξε θετικό ήταν χαρά και συγκίνηση μαζί. Δεν σου κρύβω πως όταν άρχισα να το συνειδητοποιώ είχα αγχωθεί για λίγο, όμως στο τέλος επικράτησε η χαρά.
Μ.Π: Στην αρχή είχα πάθει σοκ και κυρίως με τον τρόπο που μου το ανακοίνωσε η Μαρκέλλα, καθώς με ξύπνησε για να μου το πει. Οπόταν αντιλαμβάνεστε, πώς ένα πρώτο σοκ το έπαθα.

Οι γονείς σας πώς αντέδρασαν όταν τους το ανακοινώσετε;
Μ.Κ: Προσωπικά, φοβόμουν λίγο την αντίδραση των γονιών μου, αλλά όταν τους το είπαμε ήταν πιο άνετοι από ποτέ, σε σημείο που ανησύχησα με το πόσο ψύχραιμα το πήραν (Γελάει).
Μ.Π: Μπορώ να σου πω, πως οι γονείς μου χάρηκαν περισσότερο από εμάς (Γελάει). Πέραν τούτου όμως ξεκίνησαν και τα άλλα ερωτήματα του τύπου, πότε θα παντρευτείτε κ.ο.κ.

Υπάρχει ο γάμος μέσα στα άμεσα σχέδιά σας;
Μ.Κ: Το πιο πιθανό πριν τη γέννηση θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο για τυπικούς λόγους. Ο θρησκευτικός γάμος, θα γίνει σίγουρα μετά τη γέννηση της κορούλας μας.

Έχετε καταλήξει στο όνομα που θα δώσετε στη μικρή;
Μ.Κ: Πραγματικά δεν ξέρουμε. Αμφιταλαντευόμαστε ακόμη!
Μ.Π: Νομίζω πως αυτό που έχει προτεραιότητα για εμάς, είναι να γεννηθεί το μωρό και μετά βλέπουμε.

Πιστεύετε ότι ο ερχομός του παιδιού σας, σας έδεσε ως ζευγάρι;
Μ.Π: Σίγουρα μας έδεσε και πλέον εκεί που αναφερόμουν στη Μαρκέλλα ως η φίλη μου, πλέον για εμένα είναι η γυναίκα μου. Κουβαλά το παιδί μας και αυτό από μόνο του μας έδεσε ακόμη περισσότερο.

Είστε μαζί επτά χρόνια. Η γνωριμία σας πώς έγινε;
Μ.Κ: Συχνάζαμε στους ίδιους τόπους και ήρθαμε κοντά από κοινούς γνωστούς.
Μ.Π: Από την πρώτη μέρα που γνώρισα τη Μαρκέλλα μου άρεσε πάρα πολύ. Τότε έκανα όλες τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να την προσεγγίσω και από την πρώτη μέρα που γίναμε ζευγάρι μέχρι και σήμερα νιώθω το ίδιο όμορφα όπως και πριν από επτά χρόνια.
Και όλα αυτά τα χρόνια που είστε μαζί δεν χωρίσατε ποτέ;
Μ.Κ: Ούτε μέρα. Εντάσεις και μικροτσακωμοί υπάρχουν μεταξύ μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια. Όμως νιώθω πολύ τυχερή που έχω τον Μένιο δίπλα μου, γιατί ουδέποτε μου στέρησε αυτά που θέλω και ποτέ δεν μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Ακόμη και όταν βρισκόμουν στα καλλιστεία, που ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη έγινα αναγνωρίσιμη, ο Μένιος ήταν συνεχώς δίπλα μου και με στήριζε σε κάθε μου βήμα.

Ποιο θα λέγατε ότι είναι το μυστικό της σχέση σας;
Μ.Π: Εμπιστοσύνη, σεβασμός και αγάπη. Σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν στερήσαμε ποτέ ο ένας την ελευθερία του άλλου, ούτε καταπιέσαμε τις ανάγκες μας. Είμαι της λογικής πως όταν προσπαθήσεις να αλλάξεις τον άλλον και να τον κάνεις όπως εσύ θες, τότε θα έρθει η στιγμή που θα τον χάσεις για πάντα.
Μ.Κ: Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω και αυτός είναι ο λόγος που η σχέση μας μετρά τόσα χρόνια.

Μαρκέλλα, θα έλεγες πως το γεγονός ότι θα γίνεις μητέρα, σου στερεί την καριέρα που ονειρευόσουν στο χώρο του μόντελινγκ;
Όχι. Είμαι της άποψης ότι αν το αφήσεις εσύ να σου το στερήσει, θα συμβεί. Σίγουρα, με τον ερχομό του παιδιού μου, δεν θα είμαι τόσο αφοσιωμένη όσο ήμουν προηγουμένως, όμως το μόντελινγκ δεν πρόκειται να το αφήσω.

Ως γνωστό, τα μοντέλα προσέχουν πολύ τη σιλουέτα τους. Το γεγονός ότι το σώμα σου αλλάζει μέρα με τη μέρα σε αγχώνει;
Μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη βιώνει κάποιες αλλαγές στο σώμα της. Λίγο στην αρχή πανικοβλήθηκα, αλλά στη συνέχεια είπα πως προτεραιότητα έχει να γεννηθεί καλά το μωρό μου και το σώμα μου διορθώνεται.

Αλλάξαν οι συνήθειές σου τώρα με την εγκυμοσύνη;
Μ.Κ: Όχι ιδιαίτερα.
Μ.Π: Έχει γίνει λίγο ιδιότροπη (Γελάει). Έχει λίγες περισσότερες απαιτήσεις στο θέμα φαγητού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι όπως μου τα περιέγραψαν, ότι δηλαδή θα έχει συνέχεια νευρά και παράλογες απαιτήσεις.

Πώς είναι η καθημερινότητα σας, ποιες είναι οι ασχολίες σας;
Μ.Κ:  Εγώ βρίσκομαι στο τέταρτο έτος των σπουδών μου στη νομική και ταυτόχρονα δουλεύω σε γυμναστήριο. Σπίτι επιστρέφω το απόγευμα, την ίδια περίπου ώρα με τον Μένιο. Η καθημερινότητά μας ως ζευγάρι, είναι πολύ όμορφη και αυτό γιατί δεν μας τρώει η ρουτίνα.
Μ.Π: Με τη Μαρκέλλα έχουμε καταφέρει να λειτουργούμε ως ομάδα και να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Όσον αφορά στις ασχολίες μου, εγώ εργάζομαι σε μια ιδιωτική εταιρεία, ενώ παράλληλα διδάσκω μαζί με ένα φίλο μου σε σχολή στην Κοκκινοτριμιθιά, ελληνορωμαϊκή πάλη. 

Αν σας ζητούσα να μου περιγράψετε ο ένας τον άλλον τι θα μου λέγατε;
Μ.Κ: Εκτός του ότι είμαι ερωτευμένη με τον Μένιο, τον νιώθω και ως τον καλύτερό μου φίλο. Είναι ο άνθρωπός μου, πάνω στον οποίο μπορώ να βασιστώ, να εμπιστευτώ και μαζί του να μοιραστώ όλα όσα με απασχολούν. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Μένιο. Μόνο στη σκέψη τρομάζω.
Μ.Π: Η Μαρκέλλα για εμένα είναι το άλλο μου μισό. Μαζί της θέλω να πορευθώ τη ζωή μου και σίγουρα να κάνουμε και άλλα πράγματα ως οικογένεια.

Εν κατακλείδι, πώς ονειρεύεστε το μέλλον σας;
Μ.Κ: Να είμαστε ευτυχισμένοι και υγιείς. 
Μ.Π: Αυτά που είπε η Μαρκέλλα. Τα υπόλοιπα έρχονται!                

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"

Tags Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, μενιος παναγιωτου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9091 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5425 s // Total time: 3.4516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X