Άνοιξη με προϊόντα μακιγιάζ Guerlain


Άνοιξη με προϊόντα μακιγιάζ Guerlain

Γνωρίστε τη νέα συλλογή του οίκου...

Η συλλογή του Guerlain Spring Glow είναι μια έκρηξη ευτυχίας, μια γιορτή του joie de vivre.

Météorites Base, Perfecting Pearls – Anti-Dullness


Η Météorites Base ξαναγεννιέται σε νέα μορφή για πιο φωτεινό δέρμα. Οι ροζ πέρλες περιέχουν μικροσφαιρίδια τα όποια περιέχουν διαμαντόσκονη. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, τότε τα μικροσφαιρίδια έρχονται σε επαφή με την ηλιακή ακτινοβολία,  αντανακλούνται και δημιουργούν ένα φωτεινό πέπλο γύρω από το πρόσωπο. Μια υψηλή συγκέντρωση από πολύχρωμα, υπέρ - λεπτά περλέ σωματίδια  ενισχύουν τη διάχυση του φωτός. Χρυσό, ροζ, μπλε, πράσινο... Οι διαφορετικές ανακλάσεις φωτός και η μοναδική ανάμιξη χρωμάτων δημιουργούν μια φωτεινή λάμψη που διορθώνει τη χροιά - χωρίς ποτέ να δημιουργεί πάρα πολύ λάμψη. Το δέρμα που παραμένει φρέσκο και φωτεινό και ματ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το πρωί, εφαρμόστε τη συνηθισμένη σας κρέμα ημέρας, στη συνέχεια, ακολουθήστε με τη Météorites Base  ομοιόμορφα στο πρόσωπο . Ακολουθεί το foundation.

Météorites Voyage, Exceptional Compacted Pearls of Powder  – Refillable

Μέσα σε αυτή τη πολύτιμη ασημένια θήκη, βρίσκονται εξαιρετικά συμπαγείς μικροπέρλες σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Το Météorites Voyage είναι μια υπέροχη έκφραση της εμπειρίας του Guerlain. Διορθώνει και φωτίζει και είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται σε κάθε τόνο του δέρματος.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόστε Météorites Voyage με το πινέλο Météorites. Περάστε το πινέλο σ΄όλη την επιφάνεια της πούδρας για να συλλέξει όλα τα χρώματα από τις πέρλες. Στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πρόσωπο, ξεκινώντας από το μέτωπο, ζυγωματικά και τη μύτη και στη συνέχεια κάτω από το πιγούνι σχηματίζοντας το "G". Απολύτως ακαταμάχητα, γεμάτα διασκέδαση και απόλαυση, αυτά τα νέα ανοιξιάτικα προϊόντα σας γοητεύουν και βάζουν τη χαρά σε χρώμα.

Rose aux Joues, Blush Duo, Limited Edition

Αυτό το διπλό ρουζ συνδυάζει ένα σατινένιο κόκκινο χρώμα με ένα απίστευτα ντελικάτο ροζ για να αποκαλύψει όλη την χαρά της αγαπημένης  άνοιξης. Ανοίγοντας τη θήκη, εμφανίζεται χαραγμένο στο ρουζ ένα μήνυμα από τον Olivier Echaudemaison: "SMILE" με κεφαλαία γράμματα. 

Écrin 1 Couleur, Long-Lasting Eyeshadow – Silky Powder, Limited Edition


Μια σκιά σε αστραφτερό κίτρινο για να φωτίσει τα βλέφαρα και να κάνει τα μάτια αστραφτερά.

The Eye Pencil, Long-Lasting, σε 5 αποχρώσεις


Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής , και τα δικά μας είναι ακαταμάχητα χρωματισμένα και σχηματισμένα. Μακράς διάρκειας μολύβια για το μάτι σε πέντε χρωματισμούς.

KissKiss, Creamy Shaping Lip Colour, σε δύο καινούργια χρώματα (371 Darling Baby και 372 All about Pink)

Για την τελευταία πινελιά της αποπλάνησης, το κραγιόν KissKiss βάζει ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη σας για να ταιριάξει με τη χαρούμενη διάθεση σας.

Tags Guerlain, GUERLAIN SPRING GLOW, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3364 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2062 s // Total time: 2.5425 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X