Παντελής Παντελίδης: Το πρώτο απίστευτο ρεκόρ που σημείωσε μετά το θάνατο του


Παντελής Παντελίδης: Το πρώτο απίστευτο ρεκόρ που σημείωσε μετά το θάνατο του

Το απόλυτο μουσικό φαινόμενο

Τον τίτλο του απόλυτου μουσικού φαινόμενου φαίνεται να επιβεβαιώνει ο Παντελής Παντελίδης ακόμα και μετά τον ξαφνικό και τόσο άδικο θάνατο του. Μια απώλεια που μέρα με τη μέρα “γεννά” ολοένα και περισσότερα ρεκόρ, που ταυτίζονται με το όνομα του αξέχαστου λαϊκού τραγουδιστή.
Έτσι λοιπόν μετά τα ρεκόρ τηλεθέασης, που σημείωσαν όσες εκπομπές ασχολήθηκαν διεξοδικά με το τραγικό δυστύχημα το "φαινόμενο" Παντελής Παντελίδης φρόντισε ακόμη και στο τελευταίο του αντίο να "γκρεμίσει" το διαδίκτυο με ένα νέο ρεκόρ χτυπημάτων και αναρτήσεων, που άφησε δεύτερο το περίφημο δημοψήφισμα του Αλέξη Τσίπρα, το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πάνω από 13.000.000 χτυπήματα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Επρόκειτο για μία φρενίτιδα αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και στα social media, που είχε τέτοιο ρυθμό, ώστε ξεπέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου), ακόμη και το Σαββατοκύριακο του περσινού δημοψηφίσματος (4 και 5 Ιουλίου), εν μέσω capital controls.

Τότε, ο αριθμός έφτασε τα 12.000.000 -νούμερο, που μπορεί να φάνταζε ακατάρριπτο, τελικά όμως ξεπεράστηκε κατά ένα εκατομμύριο, το Σαββατοκύριακο της κηδείας του δημοφιλούς τραγουδιστή, που έφυγε άδικα από τη ζωή, στα 32 του χρόνια.

Ένα παιδί, που τα έζησε όλα πολύ γρήγορα και στο μέγιστο βαθμό πριν φύγει ξαφνικά, προκαλώντας τον ανάλογο θόρυβο στο τελευταίο του "αντίο".            

Tags Παντελής Παντελίδης, ρεκόρ, διαδικτυο, νεκρος, τροχαιο, κηδεία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7209 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2142 s // Total time: 2.9351 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X