Endomarch Cyprus 2016: "Σπάσε τώρα τη Σιωπή"


Endomarch Cyprus 2016: "Σπάσε τώρα τη Σιωπή"

Ο μήνας ενημέρωσης για την Ενδομητρίωση

Κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώνουν τη φωνή τους και κινητοποιούνται με στόχο την ενημέρωση του πληθυσμού κάθε χώρας για την Ενδομητρίωση. 176 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως παλεύουν με την πάθηση αυτή, ενώ στην Κύπρο μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας πάσχει από ενδομητρίωση, η οποία ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας.

Ως μήνας ενημέρωσης για την Ενδομητρίωση, ορίστηκε ο Μάρτιος, και στο πλαίσιο της παγκόσμιας αυτής εκστρατείας με σύνθημα "Time to End the Silence" - "Σπάσε τώρα τη Σιωπή", πραγματοποιούνται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, πορείες διαφώτισης. Η παγκόσμια αυτή κινητοποίηση στοχεύει στην ενθάρρυνση των γυναικών, ώστε να πάψουν επιτέλους να ντρέπονται… να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοιχτά για τη γυναικολογική αυτή πάθηση.

Στην Κύπρο που συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη διεθνή αυτή αλυσίδα, θα πραγματοποιηθεί συμβολική πορεία την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 11πμ,  στο κέντρο της Λευκωσίας και θα διανεμηθεί διαφωτιστικό υλικό για την Ενδομητρίωση. Οι συμμετέχοντες στην εκστρατεία Endomarch Cyprus 2016, φορώντας μπλουζάκια σε κίτρινο χρώμα το οποίο έχει ταυτιστεί με την εκστρατεία, θα διασχίσουν τις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, στηρίζοντας τον αγώνα ευαισθητοποίησης και διαφώτισης για την Ενδομητρίωση… καθώς η ενημέρωση φέρνει ελπίδα.

Tags Time to End the Silence, Ενδομητρίωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4625 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4728 s // Total time: 2.9352 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X