Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold από την La Prairie


Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold από την La Prairie

Άμεση τελειότητα και λάμψη που διαρκεί

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι το κολλαγόνο στην επιδερμίδα είναι υπεύθυνο για τη φωτεινότητα, τον ομοιόμορφο τόνο και τη νεανική όψη, αντανακλώντας το φώς πίσω προς την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ενισχυμένη από την προηγμένη πλατφόρμα επιστήμης του χρυσού, η κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό καθαρού χρυσού, παράγοντες αντανάκλασης χρυσού και ένα μοναδικό πεπτίδιο χρυσού που ενισχύει το κολλαγόνο - και το αποκλειστικό μας Μείγμα Χρυσού Λωτού, παρασκευασμένο με Lotus Japonicus, ένα καταπληκτικό λουλούδι που θαυμάζουν στην Ασία, όπου θεωρείται ότι είναι ένα φυτό εκπληκτικής ομορφιάς.

Μόλις εφαρμοστεί η Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, το ανάλαφρο τζελ-γαλάκτωμα παίρνει ακόμη πιο λεπτόρρευστη υφή, δημιουργώντας μαγεία στην επιδερμίδα. Η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα. Εμπλουτισμένη με τις ιδιότητες του χρυσού κατά της ερυθρότητας, καταπραΰνει την επιδερμίδα, προσδίδοντάς της ένα απαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μακροπρόθεσμα, η εμφάνιση της επιδερμίδας βελτιώνεται εκ των έσω και σε βάθος, καθώς βελτιώνεται η σφριγηλότητα, με την υφή να γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένη και ομαλή.

Με την κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, η ομορφιά της επιδερμίδας εμπλουτίζεται άμεσα με ένα χρυσαφένιο φως, εμφανώς βελτιωμένη. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα εμφανίζεται βαθιά αναζωογονημένη και ενισχύεται η λάμψη της.

Τρόπος εφαρμογής:
• Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ μετά τον καθαρισμό, την τόνωση και την εφαρμογή ορού.
• Με τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε απαλά στο πρόσωπο.
• Εάν προτιμάτε πρόσθετη ενυδάτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε το Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold πάνω από την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα της La Prairie.

Tags LA PRAIRIE CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD, CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD, La Prairie, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4019 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2199 s // Total time: 2.6218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X