Kαυτή Κύπρια φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για εβδομαδιαίο περιοδικό και μετά τους έκανε μήνυση


Kαυτή Κύπρια φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για εβδομαδιαίο περιοδικό και μετά τους έκανε μήνυση

Τι την έκανε έξαλλη;

Η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε γυμνή για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Down Town". Η ίδια όμως η Σωτηροπούλου αισθάνεται θιγμένη από τις φράσεις που τοποθετήθηκαν στο σώμα της και οι οποίες ήταν διαφορετικές από αυτές που είχαν συμφωνήσει. Αυτά τόνισε τουλάχιστον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 "Spata Live". Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει αποστείλει τρία εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα στα γραφεία του περιοδικού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και όσα βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα: "Το θέμα είναι στα μηνύματα. Σύμφωνα με την Τόνια, είχε συμφωνήσει τα μηνύματα που θα περαστούν να μην έχουν σίγουρα σχέση με τον James Bond. Όπως επίσης έχει πρόβλημα με την μάνατζέρ της η οποία είναι κοινή με τον Daniel Craig και Rachel Weisz, συνεπώς δεν θέλει να φαίνεται ότι πουλάει το θέμα Bond, ενώ είχε συμφωνήσει στην αρχή της φωτογράφισης τα όσα γραφτούν να αφορούν μηνύματα κατά του καρκίνου".

"Η άποψη του περιοδικού είναι ότι ποτέ δεν έγινε τέτοια συνεννόηση για συγκεκριμένα ιδεογράμματα. Ήξερε ότι θα είναι ιδεογράμματα που θα έγραφαν ό,τι ήθελαν. Και στην συνέντευξη έχει θέμα. Η Τόνια θεωρεί ότι σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη, απλά την ρώτησαν πως είναι σαν άνθρωπος, εκείνη είπε δυο λόγια και αυτό έγινε ολόκληρος τίτλος και ολόκληρη απάντηση που ποτέ δεν έδωσε". 



 

Tags τωνια σωτηροπουλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4554 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3738 s // Total time: 2.8292 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X