6 τρικς για να είσαι υγιής και fit σε μία εβδομάδα


6 τρικς για να είσαι υγιής και fit σε μία εβδομάδα

Μέσα σε μία εβδομάδα μπορείς να αποκτήσεις υγεία μέσα από έξυπνα τρικς. 

Περιποίηση
Αντί να έχεις μπροστά σου ένα μπολ με πατατάκια όταν κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση, περιποιήσου τον εαυτό κάνοντας μανικιούρ. Το κέρδος θα είναι διπλό: θα κρατήσεις τα χέρια σου απασχολημένα και θα αποφύγεις το βραδινό τσιμπολόγημα, λέει η Jennifer Espinosa-Goswami, επαγγελματίας ομιλήτρια και Coach απώλειας βάρους\.

Ανάπνευσε
Όταν αγχωνόμαστε, συχνά ξεχνάμε να πάρουμε ανάσα. Όταν δεν αναπνέουμε σωστά αυξάνεται η απόκριση του σώματός μας στο άγχος και συχνά αυτό έχει ως αποτέλεσμα το συναισθηματικό φαγητό. Την επόμενη φορά που θα σου έρθει να κατεβάσεις μερικά μπισκότα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, κλείσε τα μάτια σου και πάρε τρεις βαθιές ανάσες, προτείνει η Espinosa-Goswami.

Σήκω όρθια
Δεν έχουμε όλοι το χρόνο ή τη διάθεση να περάσουμε ώρες στο γυμναστήριο, αυτό όμως δεν χρειάζεται να αποδιοργανώνει τους στόχους μας για καλύτερη υγεία. Βάλε ένα ξυπνητήρι για να σου υπενθυμίζει να σηκώνεσαι όρθια κάθε μία ώρα. «Αυτό το κόλπο με βοήθησε να χάσω 5 κιλά χωρίς καμία άλλη αλλαγή στις διατροφικές μου συνήθειες και στη γυμναστική μου!» λέει η Espinosa-Goswami.

Έχε ένα μπολ με φρούτα σε ορατό σημείο, στο σπίτι ή στη δουλειά
Έρευνα δείχνει πως οι άνθρωποι που έχουν συνεχώς διαθέσιμα φρούτα τρώνε περισσότερα, λέει η Rene Ficek, διαιτολόγος και επικεφαλής διατροφής στο Sutton’s Healthy Eating του Σιάτλ.

Πίνε περισσότερο νερό
Το νερό είναι απίστευτα πολύτιμο για την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση. Θα πρέπει να πίνεις νερό από τη στιγμή που ξυπνάς μέχρι να πέσεις στο κρεβάτι, λέει η Reed. Πίνε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα, ανάμεσα στις προπονήσεις και όταν μετακινείσαι. Όταν το σώμα σου δεν προσλαμβάνει αρκετό νερό κάνει κατακράτηση –και φουσκώνεις- οπότε πίνε!!!

Eνυδατώσου
Η σωστή ενυδάτωση είναι το «κλειδί» για μία υπέροχη επιδερμίδα και, τελικά, μία ωραιότερη εξωτερική εμφάνιση. Άπλωσε λαδάκι μετά το ντους για να «σφραγίσεις» την υγρασία στην επιδερμίδα. Αν και πρέπει πάντα να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου, αυτή η κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική το καλοκαίρι αφού εκτός από το γεγονός ότι ο ήλιος βλέπει περισσότερο το σώμα σου, χρησιμοποιείς και πιο συχνά ξυραφάκι το οποίο μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα.

Tags υγεια, περιποίηση, αναπνοή, νερο, ενυδατωση, φρούτα, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1061 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3518 s // Total time: 2.4579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X