Νίκος Χατζηνικολάου: Το απίστευτο παρατσούκλι που έχει δώσει στην κόρη του!


Νίκος Χατζηνικολάου: Το απίστευτο παρατσούκλι που έχει δώσει στην κόρη του!

Δείτε το βίντεο

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (17/2) ο Νίκος Χατζηνικολάου. Και η επανεμφάνιση του ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά από 4 χρόνια, μάς εξέπληξε

Ο γνωστός δηοσιογράφος έχοντας απέναντι τον κουμπάρο του (ο Κωστόπουλος έχει βαφτίσει το γιο του, Αλέξανδρο) ήταν άνετος, με χιούμορ και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα παιδιά του και δη την κόρη του, Εύα, η οποία καταλάβαμε ότι είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Η 3,5 χρόνων μονάκριβη κόρη του τού έχει "κλέψει" την καρδιά, ενώ ο Χατζηνικολάου μάς ξάφνιασε όταν αποκάλυψε το παρατσούκλι που έχει δωσει στη μικρή. Γιάννα Αγγελοπούλου τη φωνάζει, επειδή είναι κοκέτα. Όπως εξήγησε, η Εύα αν και μόλις, 3,5 χρόνων έχει άποψη στο ντύσιμο και θέλει να πηγαίνει στον παιδικό μόνο με φορέματα. Αν η μαμά της τής βάλει κολάν, γίνεται στο σπίτι ένας χαμός.

Επίσης, είπε ότι οι γυναίκες είναι όλες.... μπιμπ, μπιμπ (κατάλαβες ε;) και αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνίστρια την κόρη του. Είχαν πάει οικογενειακές διακοπές, αλλά εκείνη δεν ήθελε να φύγει. Ο Χατζηνικολάου τής εξήγησε ότι δε μπορούν να μείνουν άλλο και η Εύα τού είπε να φύγουν κι εκείνη θα μείνει πίσω.

Όταν τη ρώτησε πώς θα πληρώσει το ξενοδοχείο, η απάντηση της ήταν αποστομωτική. "Θα δουλεύεις εσύ μπαμπά και θα μου στέλνεις λεφτά" είπε!

Tags Νίκος Χατζηνικολάου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, κόρη, παρατσουκλι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5347 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2803 s // Total time: 3.8150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X