Minimal νύφη


Minimal νύφη

Ένας γάμος απλός.

Η απλότητα είναι το μότο σου, και στο γάμο σου θέλεις να είσαι όμορφη, χωρίς υπερβολές. Ακολούθησε τα tips του γνωστού make-up artist και μόνιμου συνεργάτη της L' Oreal Paris Δημήτρη Γιαννέτου και θα τα καταφέρεις.

ΤΑ DOs : Για να απογειώσεις το βλέμμα σου, υιοθέτησε ένα smokey look σε γήινες αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας για το περίγραμμα των ματιών σου ένα μελιτζανί μολύβι και τονίζοντας τα χαρακτηριστικά σου με μπεζ, καφέ ή γκρι σκιές.

TA DON’Ts : Απόφυγε τις μπλε αποχρώσεις και τα έντονα, φλούο χρώματα, καθώς και τα glitters ή τα λευκά κονσίλερ.
Μην προσπαθήσεις να μιμηθείς το look των μοντέλων που βλέπεις στα ντεφιλέ των σχεδιαστών. Το μακιγιάζ στις πασαρέλες το δημιουργούν επαγγελματίες του είδους και συχνά έχει στοιχεία υπερβολής που δεν ταιριάζουν σε μια νύφη.

HAIR TIPS
Προτίμησε ένα απλό αλλά όχι αδιάφορο χτένισμα, όπως ένα μίνιμαλ κομψό σινιόν.
 Δώσε στα μαλλιά σου ελαστικό κράτημα με ένα σπρέι, ενώ αν επιλέξεις μπούκλες, χρησιμοποίησε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος.

1. Μαύρη μάσκαρα Lash Architect 4D της L’Oréal Paris / 2. Υγρό φον τε τεν Ever Matte της Clarins. Κραγιόν Lip Rich της Bobbi Brown / 4.  Βάση Evening brighttening της Collistar (στα φαρμακεία)  / 6. Αναδόμηση και λάμψη Illuminating Crystalls I capelli του Diego Dalla Palma (στα Beauty Line) / 7. Eau de Parfum La Petite Robe Noir του Guerlain / 8. Τετραπλή παλέτα σκιών Acoustic Colors του Givenchy

Tags Νυφη, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0337 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3788 s // Total time: 2.4125 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X