Η fashionista


Η fashionista

Ανάδειξε το δικό σου στυλ με τις συμβουλές του έμπειρου make up artist Βαγγέλη Φιδάντση.

Σου αρέσει να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς και θέλεις πάντα το δικό σου, ξεχωριστό στυλ; Ανάδειξε το δικό σου στυλ με τις συμβουλές του έμπειρου make up artist της Lancome, Βαγγέλη Φιδάντση.

ΤΑ DOs : Αν ο γάμος σου θα γίνει καλοκαίρι, δημιούργησε ένα ηλιοκαμένο look με bronze πούδρα, άφησε τα χείλη άβαφα και τόνισε τα μάτια με ψεύτικες βλεφαρίδες.Αν παντρεύεσαι χειμώνα, απόκτησε έντονο βλέμμα με eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες και άφησε τα χείλη σου φυσικά. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να έχεις τέλεια, διάφανη βάση make-up.

TA DON’Ts : Μη χρησιμοποιείς κακής ποιότητας καλλυντικά και βαριά make-ups. Επίσης, απόφυγε τα glitters και τα πολύ γυαλιστερά προϊόντα, αν θέλεις να έχεις κομψό αποτέλεσμα.

HAIR TIP
Kράτησε ισορροπία ανάμεσα στο νυφικό και στο χτένισμα. Αν το νυφικό σου είναι απλό, δοκίμασε ένα πρωτότυπο χτένισμα, ένα ξεχωριστό σινιόν ή ένα εκκεντρικό αξεσουάρ.

1. Μάσκαρα, Noir Couture, του Givenchy / 2.Ψεύτικες βλεφαρίδες της Oriflame / 3.  Λαδάκι για μαλλιά πολλαπλών χρήσεων, Extraordinary Oil, της Elvive L’Oreal Paris / 4.Μολύβι ματιών Quickliner της Clinique / 5.Τετραπλή παλέτα σκιών L’ Ecrin 4 Couleurs, 14 Les Fauves του Guerlain / 6. Κραγιόν Absolu Rouge Midnight-Roses Νο 160 της Lancôme

Tags Γαμος, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2444 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2365 s // Total time: 2.4809 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X