Πυκνή ομίχλη - Περιορισμένη ορατότητα στους δρόμους


Πυκνή ομίχλη - Περιορισμένη ορατότητα στους δρόμους

Πυκνή ομίχθη επικρατεί σε αρκετες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας και η ορατότητα είναι περιορισμενη.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορεύομενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, θα παρατηρούνται σε κάποιες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Αργότερα, ωστόσο, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο.

Tags ΟΜΙΧΛΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2051 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3312 s // Total time: 2.5363 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X