5 καυτά μυστικά για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου


5 καυτά μυστικά για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου

Ετοιμάσου για μία νύχτα γεμάτη ένταση και πάθος 

Άναψε τα φώτα
Ο λόγος που οι άντρες λατρεύουν να έχουμε τα φώτα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης είναι γιατί ενθουσιάζονται με το να βλέπουν το σώμα μας. Είναι οπτικοί τύποι και για εκείνους το γυναικείο σώμα χωρίς τίποτα περισσότερο είναι η πιο ερεθιστική εικόνα που μπορούν να δουν. Την πιο ερωτική νύχτα του χρόνου οφείλεις να του κάνεις πράξη την φαντασίωσή του και να έχεις όλα τα φώτα ανοιχτά από την αρχή μέχρι το τέλος της πράξης. Και σου προτείνουμε όχι μόνο να αφήσεις τα φώτα ανοιχτά, αλλά να του δώσεις και τη δυνατότητα να δει το σώμα σου από κάθε οπτική. Σόκαρέ τον λοιπόν με τον αιφνιδιασμό να σε δει ολόγυμνη χωρίς ντροπές. Να είσαι σίγουρη πως το σεξ σας θα είναι διαφορετικό και για τους δύο.

Μάτια ερμητικά ανοιχτά
Μην κλείνεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανακαλύψεις και να νιώσεις την πιο συναισθηματική πλευρά της συνεύρεσης. Ξεκίνησε φιλώντας τον με τα μάτια ανοιχτά και συνεχίστε, κοιτώντας ο ένας τον άλλον, καθ' όλη τη διάρκεια. Η ένταση μεταξύ σας θα οδηγήσει στην κορύφωση και των δύο με τον οργασμό να έχει διαφορετική αίσθηση και για τους δύο!

Μην βγάλεις όλα σου τα ρούχα
Το γυμνό σου σώμα σαφώς και είναι μια ερεθιστική εικόνα να βλέπει... Το ίδιο σέξι, όμως, είναι και το να μην προλάβετε να ξεφορτωθείτε όλα σας τα ενδύματα. Μπορείτε για την πρώτη συνεύρεση της βραδιάς (θα ακολουθήσουν και άλλες) να ποντάρετε σε ένα γρήγορο σεξ τόσο γρήγορο μάλιστα, που δεν θα προλάβετε να γδυθείτε. Τα λεγόμενα quickies έχουν τη δική τους ομορφιά και είναι το καλύτερο ζέσταμα για ένα βράδυ - μαραθώνιο του σεξ.

Μαξιλάρια παντού
Το τέλειο και απολαυστικό σεξ έχει να κάνει με τις γωνίες. Τις σωστές γωνίες που βοηθούν τη διέγερσή του και επιπλέον βρίσκουν τα σημεία που σε φτάνουν στην κορύφωση. Για αυτό και τα μαξιλάρια είναι ο καλύτερος φίλος του πάθους! Τοποθέτησε ένα κάτω από τους γοφούς του ή κάτω από τη τη δική σου μέση αν κάνετε την κλασική ιεραποστολική στάση. Θα εκπλαγείς με την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει ένα μαξιλάρι.

Πιο δυνατά!
Όταν είσαι ερεθισμένη δείξε το με κάθε τρόπο και μη φοβάσαι να εκφραστείς. Αφέσου στη στιγμή και πες ή κάνε αυτό που νιώθεις. Φώναξε δυνατά, πες το όνομά του, πες του σ' αγαπώ. Αν ντρέπεσαι να τα κάνεις αυτά πες στον εαυτό σου ότι εκείνη τη στιγμή κάνεις χάρη σε εκείνον. Όσο περισσότερο εκφράζεις αυτά που νιώθεις τόσο πιο πολύ εκείνος νιώθει ο καλύτερος εραστής στον κόσμο. Επιπλέον ο οργασμός σου γίνετια πιο έντονος και για εσένα όταν τον εκφράζεις δυνατά!

Tags αγιος βαλεντινος, σεξ, ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ματια, ΒΛΕΜΜΑ, φωτα, Ρούχα, οργασμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1543 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3306 s // Total time: 2.4849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X