Naomi Campbell: Χώρισε ηθοποιό από την μάνα του παιδιού του


Naomi Campbell: Χώρισε ηθοποιό από την μάνα του παιδιού του

Φήμες ότι είναι το τρίτο πρόσωπο

Μεγάλο σούσουρο έχει προκληθεί στα πηγαδάκια του Hollywood με τα… καμώματα της Naomi Campbell, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ήταν το… τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ηθοποιού Idris Elba.

Όπως αναφέρει η "The Sun", λίγες ημέρες αφότου οι παπαράτσι τσάκωσαν τον 43χρονο ηθοποιό με την 45χρονη "μαύρη γαζέλα", ο Elba αποφάσισε να χωρίσει από την make up artist σύντροφό του Naiyana Garth, και μάνα του 22 μηνών γιου του, Winston.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 43χρονος Idris άφησε το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια του στο Λονδίνο, και μετακόμισε σε ένα άλλο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση, ώστε να είναι δίπλα στον μοναχογιό του.

"Το κράτησαν κρυφό. Είναι πολύ λυπηρό που συνέβη αυτό ενώ ο Idris βρίσκεται στην καλύτερη επαγγελματική του φάση και έτσι δεν μπορούν να το χαρούν μαζί" ανέφερε πηγή στην "Sun".

Πολλοί πάντως είναι αυτοί που θεωρούν πως στο χωρισμό έβαλε το… χεράκι της και η 45χρονη Naomi Campbell, με την οποία ο Idris διατηρεί φιλικές σχέσεις από το 2014. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάπως έτσι να ήρθε και ο.. έρωτας!

Όσο για την πρώην σύζυγο του 43χρονου ηθοποιού;

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2013,με την make-up artist να μένει σύντομα έγκυος. Τρία χρόνια μετά φαίνεται όμως πως τους... τελείωσε.

Tags Naomi Campbell, IDRIS ELBA, NAIYANA GARTH, celebrities, hollywood, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5658 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3281 s // Total time: 2.8938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X