Ξεκίνα την μέρα σου… με ένα χαμόγελο!


Ξεκίνα την μέρα σου… με ένα χαμόγελο!

Το Smile Message της Activia

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να ξεκινάς την μέρα σου όμορφη και λαμπερή; Το μυστικό είναι ένα: ξεκίνα και συνέχισε την ημέρα σου, με ένα μεγάλο χαμόγελο! Όταν η καλή διάθεση ξεκινάει από μέσα σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και να ισορροπήσεις τις υποχρεώσεις σου στο σπίτι αλλά και στην δουλειά, με μαγικά αποτελέσματα! Μπορείς να ανακαλύψεις την χαρά μέσα σου, κάνοντας μικρές πράξεις αγάπης για να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να χαμογελάσουν, θα δεις πώς στο τέλος θα χαμογελάσεις και εσύ!

Χρειάζεσαι λίγη βοήθεια; Το Activia δημιούργησε ένα νέο κίνημα μετάδοσης… χαμόγελων! Επισκέψου τη σελίδα του Activia και δες όλους τους λόγους που αξίζει να χαμογελάς.  Διάβασε το Smile Message που έφτιαξε ειδικά για εσένα η προηγούμενη επισκέπτρια, για να σε κάνει να χαμογελάσεις! Στη συνέχεια καταχώρησε τον κωδικό που θα βρεις στην συσκευασία του Activia που μόλις απόλαυσες και διεκδίκησε πλούσια δώρα: Δωροεπιταγές των 50 ή 100 ευρώ για ρούχα, καλλυντικά, βιβλιά κ.α από αγαπημένα σου καταστήματα, το δικό σου φιλοτεχνημένο πορτρέτο και εκπτωτικά κουπόνια Activia αξίας €50 και μεγάλο δώρο ένα ταξίδι σε όποιον προορισμό επιλέξεις εσύ* και €500μετρητά για να το απολαύσεις, μπορούν να γίνουν δικά σου!  Τώρα που κι εσύ χαμογελάς, μην ξεχάσεις να αφήσεις το δικό σου μήνυμα για να «κολλήσεις» κι εσύ την καλή διάθεσή στην επόμενη επισκέπτρια! Τα χαμόγελα υπάρχουν για να απολαμβάνονται κάθε μέρα, όπως το Activia σου!

To Activia είναι μία γευστική επιλογή για όλες τις γυναίκες που μοιράζουν τον χρόνο τους, στο σπίτι και στο γραφείο, καθώς είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός θρεπτικού σνακ.

Είσαι έτοιμη να χαμογελάσεις; Ξεκίνα εδώ

Στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής

*Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: www.monadikesgynaikes.gr

Tags Smile Message, activia, γιαουρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6880 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3099 s // Total time: 2.9979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X