Πολυτέλεια πέντε αστέρων από την Anemos Hotel Supplies


Πολυτέλεια πέντε αστέρων από την Anemos Hotel Supplies

Τα πάντα για τον εξοπλισμό αναλώσιμων προϊόντων και αξεσουάρ μπάνιου, δωματίου και εστιατορίου ξενοδοχείων.

Η Anemos Hotel Supplies συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, η οποία διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία

Στην Έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, η Anemos Hotel Supplies λαμβάνει μέρος με ολοκληρωμένες σειρές amenities, αναλώσιμων προϊόντων και αξεσουάρ μπάνιου, δωματίου και εστιατορίου για ξενοδοχεία.

Η εταιρεία προσφέρει πολυτελείς σειρές amenities όπως είναι τα brands Lanvin, Clarins, Yves Rocher, Azzaro, Rituals, Anyah, Prija, Damana, Pascal Morabito, Calimard, Acca Kappa κ.α.

Η Anemos Hotel Supplies είναι θυγατρική της Anemos Hygiene Services Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, συσκευασία και εμπορία επαγγελματικών και οικιακών απορρυπαντικών προϊόντων.

Η σειρά προϊόντων της εταιρείας αποτελείται από Απορρυπαντικά, Χαρτικά, Προϊόντα Υγιεινής και Προστασίας μίας Χρήσεως, Πλαστικές Τσάντες και Σακούλες, Εφόδια Καθαρισμού, Πρώτες Ύλες, Προϊόντα μιας Χρήσεως, Συσκευές και Αρώματα Χώρου καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη καθαρισμού και υγιεινής.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.anemoshoreca.com για τις πολυτελείς επιλογές πέντε αστέρων που προσφέρει η Anemos Hotel Suplies.

Tags Anemos Hotel Supplies, Ξενοδοχείο, εξοπλισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5416 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3482 s // Total time: 2.8899 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X