Το κόλπο της Jennifer Lopez για τέλεια smokey eyes!


Το κόλπο της Jennifer Lopez για τέλεια smokey eyes!

Τι κάνει για να μη μουτζουρώνεται;

Πρόσφατα μας υπενθύμισε πως τα καλλίγραμμα κορμιά "κόποις κτώνται" μέσα από ένα video που κυκλοφόρησε στο Internet και έκανε πολλές γυναίκες να χάσουν την όρεξή τους... Η Jennifer Lopez έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει τη μητρότητα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις χωρίς να παραμελεί τον εαυτό της.

Γυμνάζεται καθημερινά ενώ σε κάθε- κυρίως επίσημη- εμφάνισή της, μας μαγεύει τόσο με τα εντυπωσιακό outfit της, όσο και με το μακιγιάζ της, που αν δύο πράγματα το χαρακτήριζουν, θα λέγαμε πως είναι τα smokey eyes (που τις περισσότερες φορές είναι πολύ έντονα) και η nude απόχρωση κραγιόν στα χείλη της!

Κι ενώ δεν υπάρχει φορά που όλες εμείς, οι κοινές θνητές, να δοκιμάσαμε το smokey eye look και να μην μουτζουρωθήκαμε, η JLo – για την ακρίβεια η makeup artist της- έχει βρει τον τρόπο να μην λερώνεται το πρόσωπό της από τις σκιές...

Η Mary Phillips αποκάλυψε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το red carpet μακιγιάζ της star χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει ένα "Shadow Shield". Τι είναι αυτό, θα ρωτήσε εύλογα...

Πρόκειται για μικρά, αυτοκόλλητα pads που χάρη στο σχήμα τους εφαρμόζουν ακριβώς κάτω από τα μάτια και αποτρέπουν από το να λερωθούμε με τη σκιά στο πρόσωπό μας (κυρίως στα μάγουλά μας) όταν βαφόμαστε.

"Χρησιμοποίησα δύο Shadow Shields, για να καλύψω όλη την περιοχή κάτω από το μάτι (από την εσωτερική γωνία έως την εξωτερική). Είναι πανεύκολα στη χρήση τους" αποκάλυψε η ίδια.


Φυσικά, υπάρχει και η λύση του να κάνεις κάτι παρόμοιο μόνη σου, χρησιμοποιώντας απλά pads και λίγο σελοτέιπ.

Πηγή: queen.gr

Tags Jennifer Lopez, beauty, make-up, smokey eye, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9369 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3636 s // Total time: 3.3006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X