Armani Code Satin: Ανατρεπτικό και σύγχρονο άρωμα!


Armani Code Satin: Ανατρεπτικό και σύγχρονο άρωμα!

 Ντύνει τη γυναίκα με τον μανδύα της αποπλάνησης

Το νέο άρωμα Armani Code Satin είναι o εορτασμός στο νεανικό πνεύμα και την πληθωρική θηλυκότητα. Ένα "γευστικό floriental", με γλυκά εθιστικές γκουρμέ νότες. Το άρωμα δελεάζει - με μια νέα και πανέμορφα φωτεινή νότα από essence νερολί, μια αποκλειστικότητα του Code Satin.

Δημιουργώντας μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση, οι νότες κορυφής με essence πορτοκaλιού λαμπυρίζουν με το τζίντζερ και την συμφωνία αχλαδιού σορμπέ. Το απόσταγμα νερολί φωτίζει την καρδιά, καθώς το absolute ανθού πορτοκαλιάς πάλλεται μέσω του Absolute γιασεμιού Sambac. Οι νότες βάσης ξεχωρίζουν αναπάντεχα καθώς το νέο essence patchouli και του absolute κακάο αναμειγνύονται με την βαθιά παρουσία του εκχυλίσματος βανίλιας. Η αύρα παρατεταμένης αποπλάνησης είναι ακαταμάχητη.

Μαγευτικό, σαν τα φώτα που ξεπροβάλουν από την ομίχλη, το μπουκάλι του Code Satin είναι ντυμένο με ένα βαθύ ντεγκραντέ ροζ. Χρωματισμένο με νέα αισθήματα. Στην καρδιά, μια ιδέα διαφάνειας αποκαλύπτει το εσωτερικό πάθος. Η σιλουέτα είναι λεπτή. Μόνο η κομψή υπογραφή Armani Code στολίζει τη μέση.


 

Tags ARMANI CODE SΑΤΙΝ, giorgio armani, CODE SATIN, beauty, Ομορφια, αρωμα, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9408 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3250 s // Total time: 2.2659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X