Η συλλεκτική συλλογή για την άνοιξη του οίκου YSL


Η συλλεκτική συλλογή για την άνοιξη του οίκου YSL

Ονομάζεται Boho Stones

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δύο συλλεκτικές παλέτες, μια για το πρόσωπο και μια για τα μάτια. Ανακαλύψτε τα χρώματα των πολύτιμων λίθων, σε δυο σαγηνευτικες συσκευασίες στολισμένες με χρυσό. 

Η Face Palette Collector Beatnik Pink έρχεται ανανεωμένη και με αέρινη εμφάνιση. Μοντέρνα ιριδίζων χρώματα. Ο YSL παρουσιάζει τη νέα παλέτα προσώπου σε παστέλ χρώματα, που προσθέτει έξυπνα και διακριτικά λάμψη στο πρόσωπο.  

Η τελειότητα αποκτά μια νέα όψη. Τέσσερα μοναδικά  χρώματα δημιουργήθηκαν για να διορθώσουν τυχόν χρωματικές δυσχρωμίες στη επιδερμίδα. Εφαρμόστε στη περιοχές του προσώπου που χρειάζεται ομοιομορφία για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Η απόχρωση του ανοιχτού πράσινου διαγράφει τις κοκκινίλες από την επιδερμίδα. Το ανοιχτό βιολετί χρώμα προσδίδει φωτεινότητα στο πρόσωπο. Η πινελιά του ροζ χρώματος αφήνει μια γλυκιά φρεσκάδα. Ένα χρυσό άγγιγμα δίνει γοητεία και λάμψη.

Εναλλακτικά εφαρμόστε με το πινέλο χρησιμοποιώντας όλες τις αποχρώσεις μαζί, για ένα απαλό και σοφιστικέ look.

Η μαγεία ξεκινά μέσα από τη παστέλ ροζ συσκευασία που παραπέμπει σε ένα πολύτιμο vintage αντικείμενο, το οποίο πλαισιώνεται με χρυσό χρώμα. Στο κέντρο όπως πάντα ζωγραφισμένο το κλασικό λογότυπο "Cassandre". Συλλεκτικό. Κατ 'εξοχήν πολυπόθητο. Απόλυτα ακαταμάχητο!

Πολύτιμη όπως και ο πράσινος λίθος Jasper, η νέα παλέτα ματιών Indie Jaspe χαρακτηρίζει το σύγχρονο και ελεύθερο πνεύμα! Το απόλυτο bohemian στυλ από τοv YSL για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ 2016! 

Ανοίγοντας τη παλέτα εντυπωσιάζει το ασημένιο χρώμα στο κέντρο της παλέτας, προσκαλώντας σε να δημιουργήσεις εκθαμβωτικά looks, εφαρμόζοντας το σε ολόκληρο το βλέφαρο ή απλά στη ριζά των βλεφαρίδων. Δοκιμάστε συνδυασμούς με τις ιριδίζουσες αποχρώσεις από ανοιχτό πράσινο, σκούρο πράσινο ή ροδακινή για να δώσετε απόλυτα glamour εμφανίσεις.

Προσθέστε φωτεινές πινελιές με το χρυσό-κίτρινο χρώμα στο πάνω δεξιά μέρος του βλέφαρου  ή δημιουργήστε κλασσικό look προσθέτοντας πάνω στο σκούρο πράσινο χρώμα. Αυτή η παλέτα δημιουργήθηκε για να αφυπνίσει το ελεύθερο πνεύμα και να δημιουργήσετε μακιγιάζ χωρίς κανόνες!

Φρουτένιο, ζουμερό, φρεσκάδα σαν την άνοιξη.  Αποκτήστε τις δυο νέες αποχρώσεις της επιτυχημένης συλλογής Vernis a Levres σε ποπ τόνους. Χείλη ζουμερά και ακαταμάχητα! Εφαρμόστε αρκετές φόρες για να αποκτήσετε πιο έντονο αποτέλεσμα (N° 42 Tangerine Boho: a punchy pink for a flush of colour και N° 43 Rose Folk: a dusky petal pink, for a boho sense of chic).

Tags YSL BOHO STONES, YSL, BOHO STONES, beauty, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0813 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2369 s // Total time: 3.3181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X