Οι 10 top συμβουλές για να αδυνατίσεις γρήγορα


Οι 10 top συμβουλές για να αδυνατίσεις γρήγορα

Εύκολα και γρήγορα 

1. Προσπάθησε να κάνεις 5 γεύματα την ημέρα. Ξεκίνα από το πρωί που ξυπνάς με το πρώτο μικρό γεύμα της ημέρας και κάθε 3 ωρες κάνε το επόμενο. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις το μεταβολισμό σου να ενεργοποιηθεί και να δουλεύει σωστά, ώστε να καίει θερμίδες. Προσπάθησε το κυρίως γεύμα σου, το μεσημεριανό, να είναι γύρω στη 1.  Μην παραλείπεις γεύματα, γιατί με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός σου θα αποθηκεύει τις προηγούμενες τροφές που έχει στις αποθήκες του σε λίπος. Προσπαθησε τα γεύματά σου να βασίζονται κυρίως στην πρωτεϊνη.

2. Κράτα τον οργανισμό και το σώμα σου ενυδατωμένο. Να πίνεις πολύ νερό και πράσινο τσάι. Επίσης να τρως πολλά αγγούρια! Αλλά να ενυδατώνεις και το σώμα σου με κρέμες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κρέμες του εμπορίου που είναι ιδανικές για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας και του τοπικού πάχους, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

3. Βρες τις τροφές που σε παχαίνουν. Κάνε μια εξέταση αίματος για να δεις αρχικά αν έχεις θυροειδή και κατά δεύτερον για να εντοπίσεις ποιες είναι οι τροφές που σε παχαίνουν περισσότερο, ώστε να τις αποφεύγεις. Επιπλέον. προσπάθησε να κόψεις το ψωμί, ειδικά αν τρως πολύ! Θα δεις γρήγορα την αλλαγή στο σώμα σου!

4. Κόψε το αλάτι.Το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών. Γι’ αυτό πρέπει να το αποφύγεις. Στην αρχή μπορεί να σου κακοφανεί, γρήγορα όμως θα το συνηθίσεις!

5. Πάρε σπιρουλίνα. Θα τη βρεις στα φαρμακεία και θα σε βοηθήσει να χάσεις πιο εύκολα κιλά και λίπος, μιας και βιάζεσαι.

6. Τρώγε για 3 ημέρες μόνο λαχανικά και φρούτα. Προτίμησε πράσινα λαχανικά και καρότα. Κάνε σαλάτες ή μπορείς να φτιάξεις μια σούπα λαχανικών. Δοκίμασε να τρως μόνο αυτά για 3 ημέρες, αν δεις ότι δεν χάνεις εύκολα κιλά. Θα δεις αμέσως διαφορά! Φυσικά, μπορείς να τρως και φρούτα.

7. Η άσκηση θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά πιο γρήγορα και να φτιάξεις ένα όμορφο κορμί. Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις πολύ. Αρκεί λίγο έντονο τρέξιμο στο διάδρομο την ημέρα και λίγες ασκήσεις με ελαφριά βάρη. Συμβουλεύσου έναν γυμναστή στο γυμναστήριο που πηγαίνεις για να σε κατευθύνει σωστά.

8. Προσπάθησε να πίνεις 2 λίτρα νερό την ημέρα!

9. Η ψυχολογία και η διάθεσή σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Να είσαι χαρούμενη και να σκέφτεσαι θετικά. Να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, να του αναγνωρίζεις την πρόοδο και την προσπάθεια που καταβάλει.

10. Αν θέλεις γλυκό, φάε λίγη μαύρη σοκολάτα! Ναι, μπορείς!

Tags Δίαιτα, βαρος, γεύματα, πρωινο, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΚΟΛΠΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4103 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3122 s // Total time: 2.7225 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X