5 τρόποι για να κάνεις την εβδομάδα σου να περάσει γρήγορα


5 τρόποι για να κάνεις την εβδομάδα σου να περάσει γρήγορα

Ωχ πάλι μας έπιασε η βαρεμάρα... 

- Το βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να εκμεταλλεύεσαι το χρόνο σου και κάθε κατάσταση που ζεις. Όταν είσαι μέσα στην κάθε στιγμή σου και όταν την ξεζουμίζεις, ο χρόνος περνάει πολύ πιο γρήγορα, γιατί όταν αφοσιώνεσαι κάπου αποκτάς παράλληλα και ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ανικείμενο, κάτι που παίρνει μακριά τη βαρεμάρα σου. 

- Βρες κάτι που σε κάνει να ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο. Κάτι που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να περιμένεις πώς και πώς τον ερχομό του. Μπορεί ο λόγος να είναι ένα ραντεβού, ή ακόμα και ένα έργο στην τηλεόραση που παίζεται το Σάββατο. Όταν ανυπομονούμε για κάτι, οι ημέρες περνούν πιο γρήγορα και η διάθεσή μας είναι πάντοτε καλή.

- Όσο κοιτάς συνέχεια το ρολόι σου, τα λεπτά θα κυλούν βασανιστικά αργά. Σταμάτα να μετράς τα δευτερόλεπτα μέχρι το διάλειμμα και ο χρόνος θα περάσει σαν νεράκι.

- Αν δεν είσαι και το πιο κοινωνικό άτομο, ήρθε η ώρα να κάνεις φίλους. Χωρίς παρέα, ο χρόνος δεν περνάει, σύμφωνα με το followme.gr. Πλησίασε τους συναδέλφους σου, συζήτα μαζί τους και θα δεις ότι οι ημέρες στη δουλειά θα περνούν πιο ευχάριστα. Σήκω και πήγαινε να γνωρίσεις καινούρια άτομα. 

- Μην ξενυχτάς πολύ τα βράδια, είτε γιατί κάνεις τσατ στο facebook, είτε γιατί ακούς μουσική ή βλέπεις ταινίες. Πήγαινε νωρίς για ύπνο για να είσαι φρέσκια και ξεκούραστη την επόμενη ημέρα. Αν έχεις ενέργεια και δεν νιώθεις κουρασμένη θα είναι και η διάθεσή σου καλύτερη και η ημέρα θα περάσει γρήγορα. Να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Tags ΕΒΔΟΜΑΔΑ, μερες, χρόνος, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, αγχος, στρες, ΓΡΗΓΟΡΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5095 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2268 s // Total time: 2.7363 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X