Pre-Fall Collections 2016: 9 trends


 Pre-Fall Collections 2016: 9 trends

….για να υιοθετήσουμε!  

Με υπέροχα παλτό, πολυτελείς δαντέλες και με μια φρέσκα ματιά στο ναυτικό look οι pre-fall collections 2016 καθορίζουν τα νέα trends της μόδας.

Ποιες είναι όμως οι τάσεις που μας έχουν ήδη κερδίσει;

1. Leopard Print: Πάντα καταφέρνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βρίσκεται στη μόδα. Το leopard ωστόσο αυτή τη σεζόν επανήλθε δυναμικά και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στις συλλογές των Alexander Wang, Coach και Sonia Rykiel.


2. Navy: Το νέο ναυτικό look αντλεί έμπνευση από το κλασσικό, επαναπροσδιορίζεται και παρουσιάζεται ανανεωμένο ως το new military. Burberry, Nina Ricci, Neil Barrett, Altuzarra, και Tommy Hilfiger περιλαμβάνονται μεταξύ των οίκων που ανέδειξαν την τάση αυτή.


3. Layers: Τα πολλά επίπεδα είναι φέτος πολύ στη μόδα σε ότι αφορά φούστες και φορέματα  και τα απογείωσε ο οίκος Gucci.


4. Μαύρο και διαφάνειες: Οι μαύρες διαφάνειες είναι από τα πιο δυναμικά κομμάτια της επόμενης σεζόν σε ότι αφορά στις βραδινές εμφανίσεις. Οι οίκοι Chanel και Givenchy έδωσαν τη δική τους εκδοχή.


5. Μεγάλα florals: Ρούχα που ανθίζουν προτείνουν οίκοι όπως Tanya Taylor, Tory Burch και Giambattista Valli.


6. Τονισμένοι ώμοι: Tα ογκώδη σχήματα συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τους  J.W. Άντερσον, Ellery και Valentino να απογειώνουν την τάση.


7. Kelly Green: Η υπέροχη εκδοχή του πράσινου χρώματος μπαίνει δυναμικά στις βραδινές εμφανίσεις.


8. Πεταλούδες παντού: Οι πεταλούδες θα κάνουν το επόμενο Φθινόπωρο πιο φίνο. Είδαμε την τάση στους οίκους Gucci και Valentino.


9. Shearling Coats: Ζεστό και πρακτικό μας το προτείνουν τα brand Topshop Unique, Carven, και  Veronique Branquinho.

 

Tags fashion, Trends, PRE FALL 2016


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5515 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2173 s // Total time: 2.7688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X