Σεξ: Σε ποια φάση της σχέσης είναι καλύτερο;


Σεξ: Σε ποια φάση της σχέσης είναι καλύτερο;

Νομίζετε πως είναι στην αρχή; 

Μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Ludwig Maximilian University του Μόναχου λέει πως η άποψη ότι το σεξ είναι καλύτερο στην αρχή μίας σχέσης είναι ένα κατάφωρο ψέμα.

Οι ερευνητές κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα "Αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στην διάρκεια της σχέσης;". Έτσι, ζήτησαν από 3. 000 ανθρώπους, μεταξύ 24 και 41 ετών, να επιλέξουν πότε ήταν πιο ικανοποιημένοι με την σεξουαλική τους ζωή ως ζευγάρι.

Τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους. Ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση κορυφώνεται -ΤατατατΑ- στο τέλος του πρώτου χρόνου. Και μετά -*sad trombone* αρχίζει να παίρνει την κατιούσα.

Εντάξει μπορεί να μη μάθαμε κάτι που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ, αλλά επιβεβαιώσαμε πόσο σημαντική είναι η οικειότητα προκειμένου να προκύψει συναρπαστικό σεξ.

Βλέπεις, σύμφωνα με την έρευνα, μετά από ένα χρόνο μαζί, και όπως αναφέρει το cosmopolitan.gr, ένα ζευγάρι είναι εξοικειωμένο με τις προτιμήσεις και τα "θέλω" του συντρόφου του και κατά συνέπεια βάζει τα δυνατά του για να του τα εκπληρώσει. 

Άλλο ένα αποτέλεσμα της έρευνας είναι ότι τα ζευγάρια που τσακώνονται συχνά είναι, κατά γενική ομολογία, είναι λιγότερο ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή (εντάξει, σιγά το νέο) αυτό ήταν εύλογο.

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον εύρημα όμως είναι ότι σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, ο ερχομός ενός παιδιού σε μία σχέση μπορεί να μειώνει την συχνότητα αλλά δεν αλλοιώνει ποιότητα του σεξ.

Tags σεξ, αρχη, σχεση, ερευνα, ψέμα, τσακωμος, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1603 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3477 s // Total time: 2.5080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X