9 κόλπα για να γίνεις πρωταθλήτρια στο σεξ


9 κόλπα για να γίνεις πρωταθλήτρια στο σεξ

Για να του μείνεις αξέχαστη 

Βάλε φαντασία
Εκεί που οι υπόλοιπες βλέπουν ένα σουτιέν, εσύ βλέπεις ένα sex toy «υποταγής». Εκεί που οι υπόλοιπες βλέπουν ένα μπράτσο καναπέ, εσύ βλέπεις το τέλειο στήριγμα για μία doggie style στάση. Εκεί που οι υπόλοιπες βλέπουν ένα πλυντήριο, εσύ βλέπεις το ιδανικό spot για να σε ανεβάσει. Κατάλαβες;

Άκου τη «δίψα» του
Κοινώς μη σκέφτεσαι μόνο εσένα. Φυσικά και έχει σημασία να περνάς εσύ καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι το sex είναι ένα παιχνίδι για δύο. Σκέψου πόσο θα τον τρελάνεις αν τον βάλεις κάτω και ασχοληθείς μόνο με αυτόν. Το τι θα γίνει στο round 2, δεν περιγράφεται.

Δοκίμασε τα πάντα (έστω μία φορά)
Μικρή έλεγες ότι σιχαίνεσαι το καρότο. Μία που το έφαγες και μία που έγινε το αγαπημένο σου λαχανικό. Κοίτα λοιπόν να μην απορρίπτεις τίποτα πριν δοκιμάσεις. Το sex testing μπορεί να σε οδηγήσει σε απολαύσεις που ούτε σου περνούσαν από το μυαλό.

Πέρνα χρόνο με «εσένα»
Αν δεν ασχολείσαι σε τον εαυτό σου και τα «ενδότερά» του, πως θα ανακαλύψεις τι θες και πως το θες; Ξεκίνα λοιπόν αυτοϊκανοποιώντας  εσένα και θα δεις  αποτελέσματα άμεσα και μαζί του.

Έχε αυτοπεποίθηση
Υποθέτουμε δεν πηγαίνεις μόνο με μοντέλα. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Σταμάτα λοιπόν να έχεις τόσα κόμπλεξ για το σώμα σου και μάλιστα να τα βγάζεις την επίμαχη στιγμή. Μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

Κάνε θόρυβο
Όχι μην αρχίσεις να σπας πιάτα ή να βάζεις τη μουσική στη διαπασών.  Άλλο εννοούμε. Σου βγαίνει κάποιο βογκητό ή να φωνάξεις; Κάνε το! Μην το πνίγεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα του αρέσει. Και πόσο ελεύθερη θα νιώσεις εσύ.

Αιφνιδίασε τον
Ένα από τα πιο σεξουαλικά πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να τον αιφνιδιάσεις. Καταρχάς, κάνε κι εσύ καμιά φορά το πρώτο βήμα. Το πρωί, ξύπνησέ τον με στοματικό έρωτα. Το βράδυ υποδέξου τον στο σπίτι με τα καινούρια σου sexy εσώρουχα. Ζήτησέ του να πάτε βόλτα και όταν έρθει να σε πάρει δείξε του με διακριτικότητα, ότι φοράς μόνο… το παλτό σου.

Αστειεύσου
Humor is sexy. Σκέψου την στιγμή που κάτι δεν πάει όπως ξεκίνησε, να αστειευτείς ή ακόμα και να αυτοσαρκαστείς. Μόλις έγινες ακαταμάχητη!

Περιποιήσου τον εαυτό σου
Το σώμα και το δέρμα σου πρέπει να είναι προτεραιότητά σου. Αν είσαι περιποιημένη και υγιής θα νιώθεις η ίδια πιο άνετη και ερωτική. Σκέψου πως θα σε βλέπει αυτός. 

Tags σεξ, πρωταθλήτρια, ΚΟΛΠΑ, οργασμός, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, αυτοπεποίθηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1076 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3744 s // Total time: 3.4820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X