11 πράγματα που δεν γνώριζες για το στήθος σου


11 πράγματα που δεν γνώριζες για το στήθος σου

Τα γνώριζες; 

1. Οι γυναίκες κοιτάζουν επίσης επίμονα το στήθος μιας άλλης γυναίκας. Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε με μια συσκευή που εντοπίζει τα βλέματα επιβεβαιώθηκε ότι οι άντρες κοιτάνε σαφώς περισσότερο το στήθος μιας γυναίκας, ωστόσο και οι ίδιες οι γυναίκες το κοιτάνε για σημαντικό χρονικό διάστημα.

2. 8 στις 10 γυναίκες φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν. ΟΚ, γνωρίζουμε ότι αυτό το έχεις ακούσει ίσως περισσότερο από το Last Christmas την περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο είναι μια κατάσταση που ισχύει και δυστυχώς δεν δείχνει να αλλάζει.

3. Οι θηλές σου μπορούν να σε κάνουν να έρθεις σε οργασμό. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, ωστόσο υπάρχουν μερικές που ορκίζονται ότι ερεθίζονται φοβερά με ένα άγγιγμα εκεί και μπορούν να έρθουν σε οργασμό αν ο φίλος τους ασχοληθεί λίγο περισσότερο μαζί τους. Αυτό γίνεται γιατί ο εγκέφαλός σου παράγει οξυτοκίνη, τη λεγόμενη ορμόνη του έρωτα, που βοηθάει τις συσπάσεις της μήτρας σου, άρα σε οδηγεί πιο εύκολα σε οργασμό.

4. Υπάρχουν 4 διαφορετικά είδη θηλών.  Μπορεί αυτό να σου ακούγεται πολύ συγκεκριμένο, αλλά όπως διαβάζουμε στο jezebel.com υπάρχουν τα εξής είδη: φυσιολογικές, επίπεδες, πεταχτές και αυτές που είναι ελαφρώς γυρισμένες προς τα μέσα, σύμφωνα με το cosmopolitan.gr.

5. Το δέρμα στο στήθος σου είναι πιο πιθανό να παρουσιάσει ξηρότητα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου. Το στήθος σου μεγαλώνει απότομα και τεντώνεται το δέρμα του όταν είσαι στην εφηβεία με αποτέλεσμα το δέρμα να είνια πιο λεπτό και ευαίσθητο. Και ναι, σαφώς και χρειάζεται να το ενυδατώνεις συχνά, όπως και τις θηλές σου σαφώς και χρειάζονται ενυδάτωση.

6. Σύμφωνα με το www.pathologyoutlines.com το 6% των ανθρώπων έχουν μια παραπάνω θηλή. Όλα τα αστεία που έλεγαν για τον Chandler στα Φιλαράκια ξαφνικά μοιάζουν τόσο αληθινά!

7. Το μέγεθος του στήθους αλλάζει συνέχεια. Εντάξει δεν μιλάμε για δραματική αλλαγή αλλά κάθε φορά που έχεις περίοδο το στήθος σου μπορεί να ανέβει μέχρι ένα νούμερο κούπας. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητα καλό- ειδικά αν φοράς ήδη σουτιέν με κούπα DD.

8. Καθημερινά παράγονται 4 εκατομμύρια σουτιέν. Whaaaaa; Εντάξει αυτή η πληροφορία δεν αφορά αποκλειστικά το στήθος σου αλλά δεν μπορείς να πεις, είναι φανταστικό fun fact.

9. Οι άντρες που προτιμούν το μεγάλο στήθος έχουν την τάση να είναι λιγότερο οικονομικά ασφαλής. Δεν το λέμε εμείς, αλλά μια έρευνα που έγινε το 2013, της οποίας τα αποτελέσματα υποστηρίζουν ότι όσοι άντρες διάλεξαν το μεγάλο στήθος είναι πιο πιθανό να καταλήξουν φτωχοί κάποια στιγμή. Μάλιστα. Τι να πεις κανείς.

10. Το στήθος μπορεί να ζυγίζει  μέχρι και 9 κιλά. Ένα μέσο σουτιέν κατασκευάζεται για να υποστηρίξει στήθος που ζυγίζει από 200 γραμμάρια μέχρι 9 κιλά. Σκέφτεσαι και εσύ τώρα να ζυγίσεις το στήθος σου σωστά;;

11. Το να κοιμάσαι μπρούμυτα μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα το σχήμα του στήθους σου. Οκ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;;; Ούσα φαν αυτής της στάσης ύπνου αρνούμαι να δεχτώ αυτό το fact. Ένα μαξιλάρι πάντως κάτω από το στήθος σου την ώρα που κοιμάσαι λένε πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά την κατάσταση.

Tags γυναίκα, ΘΗΛΗ, στηθος, οργασμός, ΣΟΥΤΙΕΝ, ΒΛΕΜΜΑΤΑ, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0279 s // Total time: 0.0282 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X