Ηθοποιός σε κυπριακή σειρά έτοιμη να γίνει μανούλα!


Ηθοποιός σε κυπριακή σειρά έτοιμη να γίνει μανούλα!

Πρόκειται για την…

Η ηρεμία και η θετικότητά της παρασέρνουν τον συνομιλητή της. Η Ευαγγελία Μουμούρη πρωταγωνιστεί επίσης στη νέα κυπριακή σειρά του ΣΙΓΜΑ «Βρέχει έρωτα». Η ταλαντούχα ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της στο ΟΚ! μιλώντας για το ρόλο, την προσωπικότητα, για το καυστικό σχόλιο που έγραψε στο Facebook και προκάλεσε χαμό και βέβαια για τον άντρα της ζωής της Αλέξανδρο.

Πώς σου έγινε η πρόταση για να πρωταγωνιστήσεις στη νέα σειρά του ΣΙΓΜΑ "Βρέχει έρωτα";
Πρώτη φορά συμμετάσχω σε κυπριακή σειρά. Η σεναριογράφος, Ρένα Ρίγγα με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε αυτή τη δουλειά και μου άρεσε. Ξέρεις δεν ήρθα σε ένα περιβάλλον που είναι αφιλόξενο. Μιλούμε την ίδια γλώσσα και οι δυο λαοί είμαστε Έλληνες, απλώς εσείς είστε Κύπριοι και εμείς Ελλαδίτες. Έρχομαι στην Κύπρο εδώ και 20 χρόνια, αρχικά με το πανεπιστήμιό μου όταν είχαμε δει πολιτικά την Κύπρο. Βέβαια κάθε δυο χρόνια έρχομαι και με τις παραστάσεις μου.

Όλο αυτό το διάστημα φαντάζομαι γνωρίζεις ότι πολλοί συνάδελφοί σου επέλεξαν να δουλέψουν σε κυπριακές σειρές, κάτι που φαντάζομαι προσφέρει ασφάλεια ως προς το ότι γίνονται πολύ καλές παραγωγές στην Κύπρο. Αν αυτή η πρόταση σου γινόταν πριν 4-5 χρόνια θα το σκεφτόσουν διπλά;
Θα φρόντιζα να ρωτήσω πράγματα για τα οποία θα είχα απορίες, αλλά ανάλογα με τη φάση της ζωής μου και το πρόγραμμά μου θα αποφάσιζα. Όλα αυτά τα χρόνια μου αρέσει να κάνω πράγματα καινούργια.

Σε ποια φάση της ζωής σου βρίσκεσαι τώρα;
Η αλήθεια είναι πως ξεκουράστηκα τέσσερις μήνες, επειδή μου έτυχε μια ατυχία με μια συνεργασία στην Αθήνα και ενώ ήταν ψυχοφθόρο σωματικά που έδωσε δύναμη. Ξεκινώντας πρόβες στο θέατρο μου έγινε αυτή η πρόταση και είπα αφού έχω καθαρό μυαλό γιατί να μην τον κάνω. Η ζωή μου είναι ήρεμη. Δεν διεκδικώ καθημερινά πάθη ερωτικά, το έχω λύσει το θέμα μου, οπότε έχοντας την υποστήριξη του συντρόφου μου, μπορώ χαλαρά να είμαι εδώ και να απολαμβάνω το διαφορετικό, να απολαμβάνω τη συνεργασία μου με τους ανθρώπους και επιστρέφοντας στην Αθήνα να απολαμβάνω τους ανθρώπους μου που με «χάνουν» για 2-3 μέρες.

Μίλησέ μας λίγο για τον ρόλο σου στη σειρά.
Υποδύομαι μια σκηνοθέτιδα και συγγραφέα θεάτρου λίγο στον κόσμο της, μιας και της αρέσει να τα βλέπει όλα θετικά. Της αρέσουν τα πάθη, οι καινούργιες εμπειρίες, έχει κάνει δυο γάμους, από τους οποίους έχει αποκτήσει μια κόρη που ερωτεύεται έναν Κύπριο. Ερχόμενη για την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο μαθαίνω πως θέλει να παντρευτεί. Εγώ είμαι εναντίον του γάμου. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε τηλεοπτικά.

Η συνεργασία σου με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 18 χρόνια;
Δεν τον γνώριζα καθόλου. Τον έβλεπα στις ταινίες μικρή. Δεν είχε τύχει να τον συναντήσω ποτέ. Από εκείνη τη γενιά συνεργάστηκα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Είχα την τύχη να γνωρίσω καλούς, αλλά και κακούς ανθρώπους. Ακόμα και τα είδωλά μου όπως ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος που είχε γίνει δάσκαλός μου. Κάθε χρόνο περιμένω ποιους νέους ανθρώπους θα συναντήσω. Ο Σταμάτης λοιπόν είναι ο νέος άνθρωπος που γνώρισα. Τον ξέρω ελάχιστα, αλλά οι σχέσεις των ανθρώπων εξελίσσονται. Εμείς στο θέατρο μάθαμε να ζούμε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι ένα καμαρίνι, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει. Ώρες ολόκληρες, μήνες, χρόνια. Υπάρχουν φορές που μπορεί να μην μου αρέσει καθόλου ο άνθρωπος, η προσωπικότητά του, αλλά από τον συγχρωτισμό να τον αγαπώ, γιατί αγαπώ την ψυχή του. 

Είσαι άτομο που τα λες έξω από τα δόντια;
Τα λέω στα ίσια και δεν θα διστάσω, εάν αυτό επηρεάζει άλλους ανθρώπους. Προσπαθώ να λέω κάτι χωρίς να ενοχλήσω. Προσπαθώ να βρω τον τρόπο. Δεν θέλω όμως να φέρνω τον άλλο σε δύσκολη θέση.

Είχες δεχθεί άσχημη συμπεριφορά από συνάδελφό σου;
Ναι. Στο θέατρο συγκρούονται διάφορες προσωπικότητες, αλλά εμείς μένουμε εκεί και τα βρίσκουμε. Είμαστε σαν μια εκτεταμένη οικογένεια και δέχεσαι τη διαφορετικότητα του άλλου. Το θέατρο με βοήθησε πάρα πολύ επειδή είμαι μοναχοπαίδι και ήμουν κλειστή στον εαυτό μου και πάντα εγωπαθής. Με το θέατρο 20 χρόνια πως έμαθα να ζω με τον άλλο.

Διάβασα ότι πέρασες μια εποχή που είχες μια ντομάτα στο ψυγείο…
Ήταν μια εποχή που είχα αποφασίσει να φύγω από το σπίτι μου και να ζήσω μόνη μου. Η μητέρα μου δεν ήθελε, αλλά εγώ ήθελα να τα καταφέρω μόνη μου. Τότε δούλευα σε δυο δουλειές. Τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση. Όμως αργούσαν να μας πληρώσουν και εγώ ντρεπόμουν να πω στη μητέρα μου θες να μου δανείσεις αυτό ή να μου φέρει στο σπίτι φαΐ ή να πάω εγώ στο πατρικό μου να φάω. Δεν ήθελα να της πω πως δεν τα καταφέρνω. Οπότε έρχεται μια μέρα στο σπίτι και βλέπει στο ψυγείο μια ντομάτα και κάνουμε οικογενειακό συμβούλιο. Με βάζει κάτω όλη η οικογένεια και με κατηγορεί. «Παιδί μου είσαι ορφανό; Δεν έχεις οικογένεια; Σε έχουμε διώξει; Σε έχουμε πετάξει». Η μαμά μου τώρα να κλαίει και να μου λέει «Γιατί μου το κάνεις αυτό; Σε τι σου έχω φταίξει;» και εγώ να της λέω δεν μου φταις σε κάτι θα τα καταφέρω μόνη μου. Την επόμενη μέρα μου γέμισε η μαμά μου κρυφά το ψυγείο και μου έφερε και σοκολάτες.

Γνωρίζουμε όλοι ότι "βρέχει πολλή έρωτα" στη ζωή της Ευαγγελίας. Είσαι με έναν άνθρωπο εδώ και χρόνια…
Ναι, είμαστε μαζί εφτά χρόνια.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;
Ανάλογα πάντα. Στην ενήλικη ζωή μου έχω ζήσει πολλά πράγματα. Να θέλω και να μην με θέλουν, να με θέλουν και να μην τους θέλω, που είναι το χειρότερο. Φτιάχνοντας την προσωπικότητά σου και τη σχέση σου με τους ανθρώπους περνάς από πάρα πολλά στάδια. Σε αυτό το στάδιο που είμαι τώρα, έχουμε φτιάξει με τον Αλέξανδρο μια σχέση που ο καθένας μπορεί να είναι ο πραγματικός του εαυτός. Η καθημερινότητά μας είναι λες και είμαστε μόνοι μας. Εννοώ, ότι ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει.

Φαντάζομαι τώρα θα πρέπει να συμβιβαστεί και με το δικό σου πρόγραμμα αφού θα ταξιδεύεις συνέχεια.
Αυτό το διάστημα νιώθω πως έχω μια ηρεμία, μια γαλήνη που μπορώ να απολαμβάνω την δουλειά και τη σχέση μου. Δηλαδή ο Αλέξανδρος ήταν άρρωστος αυτές τις ημέρες και κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο, δεν τρώγαμε μαζί, μιλούσαμε ο ένας στο σαλόνι και ο άλλος στο δωμάτιο. Σου εξηγώ ότι με στηρίζει όπως και εγώ εκείνον.

Σχέδια γάμου κάνετε;
Επειδή ο Αλέξανδρος είχε κάνει ένα γάμο παλαιότερα δεν θέλει να προχωρήσει σε δεύτερο και επειδή εγώ θέλω τον Αλέξανδρο δεν με πειράζει. Ζούμε ως παντρεμένοι όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω τι θα προκύψει. Μπορεί μια μέρα να γίνει. Δεν το ζητώ όμως.

Ένα παιδί θα θέλατε στη ζωή σας;
Ο Αλέξανδρος έχει ήδη ένα παιδί. Είμαι η κακιά μητριά με το μήλο (γελάει) έτσι της λέω. Είναι έφηβη η Μαρίνα και ζούμε τον μισό καιρό μαζί και μακάρι να έρθει και άλλο ένα παιδάκι.

Όταν έρθει ο σύντροφός σου στο θέατρο δέχεσαι την κριτική του και πόσο σε επηρεάζει;
Εγώ ακούω τα πάντα από τον καθένα. Μπορεί κάποιος να μου πει μια παράγραφο, αλλά μια φράση να με βοηθήσει και να με συμπληρώσει στη δουλειά μου. Μου είπε κάποιες φορές πράγματα και με βοήθησε. Κυρίως όμως με βοηθά σε όλα όσα αφορούν στη δουλειά μου. Μου έχει πει ας πούμε ότι δεν μπορείς εσύ να τρέχεις να πηγαίνεις να πιάσεις τα λεφτά σου και να τα διεκδικείς. Θα βάλεις δικηγόρο και δεν θα φθείρεσαι εσύ.

Αυτή την περίοδο σε ποιο θέατρο πρωταγωνιστείς;
Ξεκινούμε στο θέατρο Βέμπο το μιούζικαλ 'Adams Family' με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τη Μαρία Σολωμού, τον Κωνσταντίνο Καζάκο, μικρά παιδιά, χορευτές και εξαιρετικούς τραγουδιστές.               
 

Πηγή: Περιοδικό "OK!"

Tags ευαγγελια μουμουρη, showbiz κύπρος, gossip, βρεχει ερωτα, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2773 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2278 s // Total time: 2.5051 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X