Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο με τα Lacta Messages


Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο με τα Lacta Messages

Διαβάστε αναλυτικά

Τα “Lacta Messages”, η πρωτοποριακή πλατφόρμα επικοινωνίας που γνωρίσαμε πέρσι από τη Lacta, συνεχίζει και φέτος να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σκανάρουν με το κινητό τους το μοναδικό QR-Code που υπάρχει στη συσκευασία, να κρύψουν το μήνυμά τους και να ξεκινήσουν τη δική τους ιστορία αγάπης. Φέτος, ακόμα περισσότερες Lacta περιμένουν να «γεμίσουν» από τα δικά σας μηνύματα αγάπης, αφού τα Lacta Messages έρχονται, εκτός από την κλασική Lacta 85 gr. και στις Lacta Αμύγδαλο, Lacta Φουντούκι, Lacta Μπισκότο, Lacta Waffle "n Praline και Lacta Choc" n Choc.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σκανάρουν με το κινητό τους τους μοναδικούς κωδικούς μέσω της mobile εφαρμογής "Lacta Messages", την οποία μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους, από το App Store και το Google Play Store.

Μέσω της mobile εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν ανώνυμα ή μέσω Facebook και να γράψουν το μήνυμά τους, χαρίζοντας στη συνέχεια τη σοκολάτα σε αυτόν που αγαπούν, ξεκινώντας σήμερα τη δική τους συνομιλία αγάπης.

Γιατί στην αγάπη, χωρά μόνο το σήμερα. Και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω…

Αυτό είναι και το θέμα της φετινής online ταινίας της Lacta, με τίτλο “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο”, χαρίζοντας στο κοινό μια ιστορία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Η ταινία είναι διαθέσιμη. 

Tags lacta messagew, lacta, αγαπα σαν να μην υπάρχει αυριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5306 s (233 Queries.) // Parse time: 0.7563 s // Total time: 3.2869 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X