5 πράγματα για να ομορφύνει η μέρα σου


5 πράγματα για να ομορφύνει η μέρα σου

Ομορφύνετε τη ζωή σας με απλούς τρόπους 

Στρώστε το κρεβάτι σας
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο National Sleep Foundation, μόνο ένας στους τρεις άντρες στρώνει το κρεβάτι του. Όσο ασήμαντο και αν σας φαίνεται το στρώσιμο του κρεβατιού σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ο πρώτος «διάλογος» του πρωινού σας. Το να το στρώσετε το κρεβάτι θα σας δώσει μια μικρή ώθηση και θα σας κάνει να πιστέψετε πιο εύκολα πως όλα είναι πιθανά στη ζωή!

Κάντε ένα ντους
Το πρωινό ντους μας ξυπνάει και μας αναζωογονεί. Οι επιστήμονες τονίζουν πως παίζει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία σας η μυρωδιά του σαπουνιού που θα χρησιμοποιήσετε. Η λεβάντα είναι ένα βότανο που χαλαρώνει, η μέντα ενεργοποιεί το μυαλό ενώ το κίτρο μειώνει το στρες.

«Σπαταλήστε» 2 λεπτά για να ευχαριστήσετε κάποιον
Η ένδειξη ευγνωμοσύνης είναι σπουδαία υπόθεση στην επιδίωξη της ευτυχίας. Οι ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας τονίζουν πως πρέπει να δείξετε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι. Ευχαριστήστε έναν φίλο σας μέσω facebook για μια καλή συμβουλή που σας έδωσε ή πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό σας για το δείπνο που σας ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ.

Ακούστε μουσική
Η ζωηρή μουσική είναι η καλύτερη επιλογή κάθε πρωί ενώ οι ειδικοί τονίζουν πως πρέπει να αποφεύγετε τραγούδια metal γιατί δημιουργούν θυμό και νευρικότητα. Προτιμήστε να ακούσετε ζωηρή χαρούμενη μουσική και θα δείτε πως θα σας ξυπνήσει πολύ πιο εύκολα από ένα ποτήρι ζεστό καφέ.

Μην ακούτε δυσάρεστες ειδήσεις
Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική τονίζει πως το άκουσμα δυσάρεστων ειδήσεων έστω και για μόνο 3 λεπτά το πρωί, μπορεί να σας κάνει πιο δυστυχισμένους μέχρι και για 6-8 ώρες αργότερα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ευχάριστα νέα και ιστορίες ανθρώπων που εμπνέουν.

Tags ΜΕΡΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ, ψυχολογια, ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7750 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3469 s // Total time: 3.1219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X