Είσαι σε μία σχέση που δεν σου κάνει καλό; Δες τα 6 σημάδια


Είσαι σε μία σχέση που δεν σου κάνει καλό; Δες τα 6 σημάδια

Όλα αυτά τα σημάδια σίγουρα δείχνουν πως δεν σου κάνει καλό η σχέση σου 

1. Ποτέ δεν συζητάς με τις φίλες ή την οικογένεια σου τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας
Είτε γιατί ντρέπεσαι πολύ (πράγμα καθόλου τυχαίο), είτε γιατί ο φίλος σου είναι εκείνος που σου ζητάει/ επιβάλλει/ συμβουλεύει να "μη λες παραέξω όσα συμβαίνουν μεταξύ σας" με το πρόσχημα ότι "οι άλλοι δεν θα καταλάβουν".

2. Νιώθεις ότι εκείνος προσπαθεί να σε απομακρύνει από τους φίλους σου
Ειδικά εκείνους που έχει αντιληφθεί ότι έχουν τις αντιρρήσεις τους για την σχέση σας (μάντεψε γιατί). Η δικαιολογία του; Ότι δεν του αφιερώνεις χρόνο και δεν του δείχνεις την προσοχή που σου δείχνει εκείνος.

3. Για εκείνον φταίνε πάντα οι άλλοι (ή εσύ)
Εκείνος ποτέ. Εκείνος είναι πάντα το θύμα. Οι άλλοι είναι λάθος, ενώ εκείνος ο δύστυχος που πρέπει να ανέχεται συμπεριφορές που δεν του αξίζουν. Ξεκάθαρο σημάδι ότι προσπαθεί να σε ελέγξει δημιουργώντας σου τύψεις και ενοχές.

4. Σε κατηγορεί συνεχώς ότι τον απατάς
Πες το ανασφάλεια, πες το κτητικότητα, πες το ανυπόφορη ζήλια, αλλά συνεχώς είναι καχύποπτος μαζί σου και μέρα-παραμέρα . Ζητάει πλήρη αναφορά για το πρόγραμμά σου και αφού του το πεις, συνήθως, πρέπει να τον πείσεις για την αληθοφάνεια του λόγου σου αφού είναι πολύ πιθανό να μην σε πιστέψει, όπως αναφέρει το cosmopolita.gr. 

5. (Νιώθεις ότι) δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μαζί του
Για την ακρίβεια, μαζί του καταπιέζεις την αληθινή σου προσωπικότητα. Πολλές φορές μάλιστα χρησιμοποιείς ειδικούς τρόπους μεταχείρισης (δεν λες ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι ή θέλεις) προκειμένου να μην θυμώσει, να μην του χαλάσει(ς) τη διάθεση, να αποφύγεις νεύρα και σχόλια που θα σε κάνουν να αισθανθείς ταπεινωμένη.  

6. Έχει γίνει επιθετικός μαζί σου
Όταν η σχέση σου γίνεται επιβλαβής, τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική σου υγεία, τότε η υπόθεση δεν σηκώνει δεύτερη κουβέντα. Πρέπει να χωρίσεις άμεσα. Για να μάθεις παραπάνω πληροφορίες για το τι μπορείς να κάνεις ή που να απευθυνθείς κάνε κλικ εδώ.

Tags σχεσεις, ζευγαρι, ΣΗΜΑΔΙΑ, ΦΙΛΕΣ, απιστία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9459 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3601 s // Total time: 2.3061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X