Τέλειο χαμόγελο


Τέλειο χαμόγελο

Ανακάλυψε τις νέες τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής. Ο Δρ Μιχάλης Ζήνωνος, σου αποκαλύπτει τα πάντα, ώστε να μπορείς με άνεση να συναγωνιστείς το χαμόγελο των σταρ.

Αν τα μάτια είναι καθρέφτης της ψυχής τότε το χαμόγελο είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σου. Γι' αυτό ήρθε η στιγμή να αναδείξεις τον εαυτό σου. Η αισθητική οδοντιατρική θα φροντίσει γι' αυτό και θα σου δώσει πίσω το χαμόγελό σου. Ο Δρ Μιχάλης Ζήνωνος σού εξηγεί όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις, ώστε να μαγνητίσεις και πάλι όλα τα βλέμματα.

Q: Πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο για μία γυναίκα;
A: Ένα υγιές χαμόγελο είναι εξίσου σημαντικό και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Σε ό,τι αφορά στις γυναίκες, έχει εξαιρετική σημασία, αφού έρευνες έδειξαν, πως το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος στο πρόσωπο μίας γυναίκας, είναι το χαμόγελό της. Επιπλέον, καθώς η αυτοεκτίμηση βελτιώνεται -αφού τα δόντια και το πρόσωπο βρίσκονται σε αρμονία- η κοινωνική, αλλά και η επαγγελματική ζωή μίας γυναίκας, μπορεί άμεσα να επωφεληθεί. Εκτός αυτού, το χαμόγελο στην καθημερινότητα προδιαθέτει ανάλογα το συνομιλητή, εκπέμποντας σήματα και συναισθήματα, αφού κατά κάποιο τρόπο ανήκει και αυτό, στην πολύ σημαντική γλώσσα του σώματος.
Q: Ένα ωραίο χαμόγελο τι υποδηλώνει;
Α: Εκτός από τη στοματική -και συνολική πολλές φορές- υγεία, το χαμόγελο «προδίδει» έναν άνθρωπο που νοιάζεται και γενικά περιποιείται τον εαυτό του. Επιπλέον, μπορεί να εκπέμψει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό κάποιου.
Q: Ένα ωραίο χαμόγελο πρέπει να συνοδεύεται από κατάλευκα δόντια;
A: Πολλές φορές αυτό αποτελεί παγίδα στην οποία μπορεί να πέσει κάποιος, αφού θεωρεί πως το όμορφο αποτέλεσμα συνδυάζεται με το απόλυτα λευκό χρώμα. Ένα χαμόγελο για να είναι λαμπερό και υγιές, μπορεί να επιτευχθεί με το φυσικό λευκό χρώμα, όπου θα δένει ομοιόμορφα με το υπόλοιπο πρόσωπο.
Q: Ποιοι παράγοντες κάνουν την οδοντοστοιχία μας να χάνει τη λάμψη της;
Α: Ο πρώτος και πιο κύριος είναι η ηλικία, ακολουθούν οι κακές συνήθειες (λάθος τεχνική βουρτσίσματος και παράληψη των επισκέψεων στον οδοντίατρο). Υπάρχουν βέβαια και οι εξωγενείς παράγοντες, όπως οι χρωστικές από το κάπνισμα, τον καφέ, το κόκκινο κρασί και άλλες τροφές που επηρεάζουν τη λάμψη των δοντιών.
Q: Επειδή αναφερθήκατε στο κάπνισμα, υπάρχουν κάποια tips ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα;
A: Το κάπνισμα εντείνει το πρόβλημα των χρωστικών στα δόντια, αλλά και της αλλαγής του χρώματος, κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται με τον καθαρισμό, εάν βέβαια οι χρωστικές είναι επιφανειακές και με τη λεύκανση, εάν έχει επηρεαστεί το χρώμα των δοντιών σε βαθμό μη επιθυμητό. Πολύ συχνά τα δόντια, λόγω ανωμαλιών στην επιφάνειά τους, αποχρωματίζονται πολύ γρήγορα, σε σημείο που ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται πολύ πιο συχνά, εκτός εάν με μία πολύ απλή διαδικασία και με ειδικά αισθητικά υλικά σαν βερνίκι, κάνουμε την επιφάνεια των δοντιών και πάλι λεία, έτσι ώστε να μην συσσωρεύει τόσο εύκολα χρωστικές.
Q: Πόσο εύκολο είναι σήμερα για μία γυναίκα να προχωρήσει στο γνωστό Smile make over;
Α: Η αισθητική οδοντιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ και πλέον οι διαδικασίες είναι πολύ απλές και ανώδυνες. Διαδικασίες που παίρνουν από μία ώρα, μέχρι τρεις επισκέψεις, μπορούν να δώσουν το χαμόγελο που πάντα ονειρευόταν μία γυναίκα.

Βρες την τεχνική που σου ταιριάζει
Η μοντέρνα οδοντιατρική, μας δίνει υλικά και τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για να φτιάξουμε το χαμόγελο που επιθυμούμε.
• ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ & BONDING : Μας δίνουν την ευκαιρία να φτιάξουμε όψεις που μιμούνται ακριβώς τη φυσική δομή των δοντιών. Μπορούν να κλείσουν διαστήματα μεταξύ των δοντιών, να καλύψουν ανεπιθύμητες χρωστικές στα δόντια, να διορθώσουν σπασμένα δόντια και κατάγματα, αλλά και να αλλάξουν το σχήμα, τη φορά και το χρώμα των δοντιών.
ΠΩΣ: Είναι μία άμεση μέθοδος που γίνεται από τον οδοντίατρο, κατευθείαν πάνω στο δόντι (σε αντίθεση με τις όψεις πορσελάνης που κατασκευάζονται στο εργαστήριο).
ΧΡΟΝΟΣ: Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα μόνο ραντεβού.
• ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ : Είναι προσθετικές εργασίες που επιλέγονται σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν αραιά, στραβά και σπασμένα δόντια, δόντια με πολλαπλά σφραγίσματα, διχρωμίες και ανωμαλίες σε σχέση με το μέγεθος.
ΠΩΣ: Οι όψεις πορσελάνης αποτελούνται από λεπτό στρώμα πορσελάνης, η οποία εφαρμόζει και συγκολλάται στην μπροστινή επιφάνεια των πρόσθιων δοντιών. 
ΧΡΟΝΟΣ: Χρειάζονται περίπου τρία ραντεβού. Στο πρώτο γίνεται η προετοιμασία των δοντιών και η λήψη αποτυπωμάτων, στο δεύτερο μία πρόβα και στο τρίτο η συγκόλληση.
• ΛΕΥΚΑΝΣΗ : Είναι η διαδικασία με την οποία αφαιρούμε τις χρωστικές και τους αποχρωματισμούς από τα δόντια, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λευκά, χωρίς να γίνεται ζημία. Υπάρχουν δύο τρόποι να λευκάνουμε τα δόντια.
• ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Σε αυτή τη μέθοδο ο οδοντίατρος κατασκευάζει εξατομικευμένους πλαστικούς νάρθηκες, οι οποίοι εφαρμόζουν στα δόντια του ασθενούς.
ΠΩΣ: Οι νάρθηκες εξυπηρετούν, έτσι ώστε το λευκαντικό ζελέ να παραμείνει σε επαφή με τα δόντια, καθόλη τη διάρκεια της λεύκανσης, που αυτή μπορεί να είναι από μία ώρα έως όλο το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ύπνου. 
ΧΡΟΝΟΣ: Από δέκα μέχρι τριάντα μέρες, αναλόγως της αρχικής απόχρωσης των δοντιών και του τελικού αποτελέσματος που επιθυμούμε.
• ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ: Είναι μία πολύ απλή και γρήγορη θεραπεία που σου δίνει τη λάμψη που έχεις ανάγκη.
ΠΩΣ: Ξεκινά με μία γρήγορη διαδικασία απομόνωσης των μαλακών ιστών που περιβάλλουν τα δόντια, αφήνοντας μόνο τα δόντια εκτεθειμένα. Αφού σιγουρευτούμε για την απομόνωση, βάζουμε στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών το λευκαντικό ζελέ, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για να δουλεύει με λάμπα, η οποία εκπέμπει UV φως. Το φως και το ζελέ δουλεύουν μαζί, έτσι ώστε τα ενεργά συστατικά του ζελέ να διεισδύσουν απαλά στα δόντια, αφαιρώντας τις χρωστικές που υπάρχουν μέσα σε αυτά.
ΧΡΟΝΟΣ: Σχεδόν μία ώρα.
• ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Είναι μία αισθητική μέθοδος με την οποία γίνεται τροποποίηση του περιγράμματος τον ούλων γύρω από τα δόντια, αλλά και σε σχέση με τους άλλους μαλακούς ιστούς με σκοπό την αρμονική εμφάνισή τους.
ΠΩΣ: Γίνεται με laser και είναι ανώδυνη, έχει γρήγορη επούλωση, καθόλου αιμο-ρραγία και μετεγχειρητικές επιπλοκές.
ΧΡΟΝΟΣ: Με μία επίσκεψη στο ιατρείο. 

Info: Dr. Zenonos The Dental Clinic,

Πηγή: Madame Figaro

Tags Λευκανση, δόντια, λευκα, οδοντιατρος, οδοντιατρική


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2681 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2307 s // Total time: 2.4988 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X