Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας


Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να ενισχυθούν σταδιακά σε ισχυρούς 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια σε πολύ ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο ελαφρών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα βόρεια και ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά και νότια παράλια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και το βράδυ πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές ενώ την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Tags ΒΡΟΧΕΣ, κυπρος, καιρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6764 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4683 s // Total time: 3.1447 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X