5 συμβουλές για τέλειο στριπτίζ από την Dita Von Teese


5 συμβουλές για τέλειο στριπτίζ από την Dita Von Teese

H ειδική στο στριπτίζ αποκαλύπτει τα μυστικά για να τον τρελάνεις 

«Το πιο σημαντικό είναι ο καλός φωτισμός. Εγώ αγαπώ τους ρυθμιστές φωτισμού (dimmer) γιατί το αποτέλεσμα είναι κολακευτικό, σέξι και σε βάζει στην κατάλληλη διάθεση. Τα κεριά μπορεί να γίνουν επικίνδυνα, ειδικά την ώρα που πετάς τα εσώρουχά σου δεξιά και αριστερά».

«Κάνε εξάσκηση. Το στριπτίζ μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά η τελική εικόνα είναι αποτέλεσμα δουλειάς και πολλών επαναλήψεων. Βρες κάτι που σε κολακεύει και το οποίο θα μπορείς να το βάλεις και να το βγάλεις εύκολα. Ψάξε για το τέλειο φόρεμα, τα τέλεια εσώρουχα, την τέλεια στολή και πειραματίσου με αυτά».

«Επένδυσε σε ένα ζευγάρι καλά εσώρουχα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, καλύτερη εφαρμογή και ανεβάζουν τα πράγματα στη θέση που πρέπει να βρίσκονται. Βρες το σωστό νούμερο για σένα και, αυτό που λέω πάντα, είναι ότι ένα ζευγάρι μαύρα, δαντελωτά εσώρουχα ταιριάζουν σε όλες. Οι ζαρτιέρες και οι ψηλές κάλτσες είναι πάντα σέξι και κρύβουν κάποιες ατέλειες, αλλά και ένας κορσές πλαισιώνει όμορφα το σώμα. Ό,τι κι αν διαλέξεις, θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι».

«Διάλεξε για μουσική ένα κομμάτι που σου αρέσει και σου ταιριάζει. Το πιο βασικό απ’ όλα είναι να αισθάνεσαι άνετα και να είσαι ο εαυτός σου».

«Ένα από τα πιο ωραία κομμάτια του στριπτίζ είναι η επαφή που έχεις με τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί σου. Πάντα μου αρέσει αυτό το συναίσθημα όταν κοιτάζεις τον άλλον στα μάτια».

Tags ΣΤΡΙΠΤΙΖ, Dita Von Teese, αντρας, γυναίκα, ΕΞΑΣΚΗΣΗ, μουσικη, εσωρουχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2091 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3896 s // Total time: 2.5987 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X